Information om Fire Sprinkleranlæg
Hvert sekund tæller , når det kommer til en brand. Den mindste forsinkelse i dousing flammerne kan betyde forskellen mellem liv og død . Fire sprinkleranlæg stoppe flammerne , før de blusse ud af kontrol og forårsage alvorlige skader . Overvejelser

Den amerikanske Fire Administration siger, at alle boliger skal have automatisk brand sprinkleranlæg installeret sammen med røgalarmer . Kommercielle bygninger, såsom skoler, kontorer og fabrikker har brugt brand sprinkleranlæg i mere end et århundrede. Men husejere og bygherrer er mindre tilbøjelige til at installere brand sprinklere i beboelsesejendomme .

Misforståelser

modsætning til hvad der ofte afbildet i film , er usandsynligt, at automatiske brand sprinkleranlæg fejlagtigt aktivere. Ifølge Fire Safe Systems, Inc. , odds er ét i 16 millioner af en funktionssvigt . Det tager også direkte varme udsættelse for at aktivere en brand sprinkler , hvilket betyder røg alene forårsager ingen effekt .

Fordele

brand sprinkler -systemer i hjemmet reducerer omkostninger forbundet med skader på ejendom og besiddelse tab efter en brand. Ifølge FireSafety.gov , nogle forsikringsselskaber også sænke deres satser 5 procent til 15 procent, når en opholdstilladelse indeholder et sprinkleranlæg. Hvis hjemmeholdet ikke er bygget med et system, inkluderet , er det muligt at tilføje et system til et færdigt hjem .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com