Sådan Find ud af om Nogen udspionerer dig
En spion er en person, der får oplysninger om en anden person for bagtanker . En spion kan lejes af regeringen, et forsikringsselskab eller din betydelige andre . Bekæmpelse en spion , når du ved, at de spionage er nødvendig for at opretholde din personlige sikkerhed . Installation af counter - spion udstyr , leje af en privatdetektiv og øge din online sikkerhedsbeskyttelse er store skridt i retning af at se , hvis nogen udspionerer dig og beskytte dig selv , når disse oplysninger er kendt. Ting du skal
RF-signal detektor myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

hyre en privatdetektiv . Den privatdetektiv vil arbejde for at identificere en mulig spion og gennemføre counter spion operationer. Vide, hvem dine spion er kan hjælpe med at afgøre , hvorfor du har en spion .
2

Forøg din personlige sikkerhed beskyttelse online. Juster alle dine sociale netværk indstillinger til at begrænse, hvem der har adgang til din information . Hvis du opdaterer sociale netværkssider om, hvad du gør, og hvor du befinder dig på et bestemt tidspunkt , kan en spion adgang til disse oplysninger og flytte til denne placering. Hvis du tror, ​​en spion overvåger dig via internettet , skrive en adresse online, og den tid, du vil være der. Overvåg denne adresse fra en afstand under den bogførte tid. Hvis du ser nogen anden kontrollere, at adressen på det tidspunkt , kan de udspionerer dig .
3

Overvåg folk, der kommer ind i dit hjem eller forretningssted . Hvis du ansætter nogen til at løse noget for eksempel aldrig forlade ham ud af syne. Hvis du ser ham placerer et fremmedlegeme overalt i dit hjem eller forretningssted , kan han have placeret en overvågning enhed i rummet.
4

Anskaf et RF-signal detektor. RF-signalet detekterer radiofrekvenser inden for et område . Hvis du bliver advaret om en mulig RF-signal , der sendes fra dit hjem eller forretningssted til en ekstern kilde , kan du have haft en overvågning enhed placeret i dette rum med en spion .

Hus Have © have.989214.com