Hvordan Gulv- Mat alarmkredse Arbejde
Et gulv - mat alarm er en genial anordning , som er nyttige i sikkerhedsmæssige situationer , og også som en sikkerhedsforanstaltning for at overvåge sårbare patienter med risiko for at falde eller vandre , når det anvendes i sundhedspleje faciliteter . Alarmen opererer på en enkelt elektrisk kredsløb , men kan integreres med et omfattende sikkerhedssystem. Gulv- Mat Alarmer

Gulv- mat alarmer udløses , når en person skridt på måtten. De er vant til sikkerhedssystemer til hjemmet som en del af omkredsen forsvar af ejendommen, og ved indgangen til butikker og kontorer. Hospitaler og sundhedspleje faciliteter bruge dem til at overvåge patienternes bevægelser uden fysiske eller kemiske begrænsninger. Forskellige alarm lyde er til rådighed , efter omstændighederne , såsom standard alarmer for sikringsordninger og klokkespil og fugl lyde , når de anvendes til kommercielle og sundhedspleje indstillinger.
Alarmkredse

Elektricitet flyder på en vej, eller kredsløb , mellem modsatrettede afgifter - positive og negative - i et lukket kredsløb . Åbner eller lukker kredsløbet tænder el til og fra. Alarmer bruge enten lukkede eller åbne kredsløb . I et lukket kredsløb , elstrømme indtil en bevægelse, såsom at åbne døren , afbryder kredsløbet , der udløser alarmen. I et åbent kredsløb, er strømmen af ​​elektricitet blokeret, indtil døren åbnes og slutter kredsløbet , og som begynder alarmen.
Gulv -Mat Alarm Circuit

Gulv- mat alarmer anvende en åben - kreds system. To metalbånd er placeret under måtten , holdes en smule fra hinanden med en spacer , såsom skumgummi pad. Når nogen træder på måtten, trykket skubber strimlerne i kontakt , færdiggøre kredsløbet og slå alarm . Alarmen er normalt forbundet til en lille lyd boks, som kan placeres inden for en bestemt radius af måtten. Den mest sikre type alarm boks har sin egen strømforsyning , og skal være slukket .

Variationer

Variationer føje til effektiviteten af ​​alarm med tilpasninger til forskellige situationer . Flere alarm kasser eller kime enheder kan installeres , ønskeligt sundhedspleje faciliteter eller pårørende derhjemme. Et gulv - mat alarm kan også være kablet til at udløse personsøgesystemet på et hospital. Mats kan være vejrbestandig og skridsikkert , og selv reversibel. De er placeret ved døren eller sengen , når de anvendes til at overvåge patienter. Når det bruges til sikkerhed, gulv- måtten alarm understøtter komplet alarmsystem.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com