Hvordan man laver en stor Bracket krydsfiner
Beslag er nyttige for at installere ting, der kræver horisontal støtte vinkelret på en væg. Et stort beslag , stærk nok til at understøtte en lastet bogreol , skrivebordet eller forfængelighed , kan bygge fra 3/4-inch tyk krydsfiner. Monteringsplader klamper langs toppen og bunden af ​​din konsol for at gøre installationen enkel , og giver en forbindelse mellem beslaget og den genstand, den understøtter. Da beslaget har lige diagonale linjer , skal du bruge en rundsav , snarere end en båndsav eller stiksav , for de bedste resultater på de lange lige cuts.Things du har brug
3/4-inch krydsfiner
Målebånd
Indervæg firkantet
Rundsav
Trælim hoteltilbud Pin sømpistol
Bor
drywall skruer Salg Level myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
Skæring Pieces

1

Mål langs begge kanter fra hjørnet af et ark 3/4-inch tyk krydsfiner og gøre et mærke , lige langt ned på begge kanter. Sæt dit præg så langt fra hjørnet , som du vil have din konsol til at skille sig ud fra væggen , inden højst 24-tommer til at sikre piggene vil støtte det .
2

Brug en gipsvæg kvadrat for at markere linjer i fra hvert mærke til at oprette et kvadrat. Skær firkanten ud med en rundsav med en fin tand klinge . Klip fire stykker fra krydsfiner 3 inches lang og så længe kanterne af din firkantede , minus 2 inches .
3

Mark en linje ned den 3-tommer brede klamper du skærer , centreret og parallelt med den lange kant . Bor et 1/8-inch pilot hul på denne linje hver 4 inches. Markér en diagonal linje gennem midten af ​​din firkantede og skæres i halve , ved hjælp af rundsaven , langs linjen. Sand dine brikker med 150 sandpapir korn på en excentersliber .
Montering og installation
4

Påfør lim langs de to firkantede kanter af hver trekant du har oprettet, efterlader diagonal kant unglued . Placer en 3-tommer bred klampen centreret om en firkantet kant af en trekant stykke , startende 2 inches fra hjørnet og kører parallelt med trekanten , så det hænger ud med 1 1/8 tomme på hver side af trekanten stykke .

5

Nail den 3-tommer klampen langs midterlinien , du har tegnet , med en 1 1/2-inch pin søm hver 4 inches. Kør en 1 1/4-inch gipsvæg skrue gennem hver pilot hul til at styrke det fælles. Installer de resterende 3-tommer klamper på firkantede kanter af trekanter til at fuldføre et par konsoller .
6

Bor pilot huller gennem klamper langs siderne af trekanten beslag til montering på væggen og fastgørelse hvad du støtter på toppen af ​​beslagene . Sæt beslagene mod væggen , på linie med en stud . Brug et niveau til niveau dem top til bund og køre en 3-tommer gipsvæg skrue gennem hvert hul i klamperne ind i væggen stud .
7.

Set hvad du monterer på toppen af ​​konsoller og drev skruer op gennem de øverste klamper , hvis det er hensigtsmæssigt , at vedhæfte det .
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com