Window Fjernelse fra en mursten Veneer Hjem
Hvis du har en mursten finer hjem og er ved at erstatte vinduerne , er du nødt til at fjerne de gamle vinduer først at måle den ru åbning og købe nye vinduer. Dette er ikke ulig udskifte vinduer i en træ- indrammet hjem og følger den samme proces . Dette giver dig mulighed for at udskifte dit gamle vindue med energieffektive vinduer , hvilket gør det ydre mere attraktiv. At fjerne Windows fra en mursten finer hjem, vil du kun brug for et par tools.Things du har brug
skrue pistol
tænger
brækjern
Utility kniv
spartel hoteltilbud skraber myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Tag alt fra vindueskarme , såsom portrætter og planter , så tag ned nogen vindue behandlinger såsom gardiner , persienner eller gardiner. Du kan være nødt til at bruge en skrue pistol til at tage ned behandlingerne.
2

Træk den indvendige trim fra vinduet , hvis det er relevant , i hånden eller med en tang .
3.

Fjern beklædningen og blinkende fra hjemmets eksteriør med en tang , en brækjern og skrue pistol. Brug tænger og brækjern til at trække væk trim og skruen pistol til at løsne inddækningen.
4

Klip langs ydersiden vinduesrammen med en hobbykniv til at løsne caulk . Indsæt et brækjern mellem vinduesrammen og væggen, nysgerrige vinduet lidt løs.
5.

Løsn skruer, der holder vinduet i mursten finer med en skrue pistol , og derefter trække vinduet ud fra den udvendige side.
6

skrab caulk og snavs omkring den ru åbning med en spartel eller skraber til at gøre åbningen klar til et nyt vindue , der skal installeres .

Hus Have © have.989214.com