Hvordan til at line op af bunden på Bifold Døre
Fordi du normalt installere bifold døre med et spor langs toppen af ​​døråbningen , og ikke på bunden, justere toppe er en no- brainer. Foring op i bunden af dørene er mere af en udfordring . Dørene er normalt ikke linet op, fordi hængselstiften ikke er korrekt indsat i den nederste dør beslag . Rette dette med en simpel justering . Instruktioner
1

Skub bifold døre helt lukket. Kig i bunden af dørene for at se om nogen af ​​panelerne er mærkbart ude af trit med den anden dør. Også se på den udvendige kant af panelet til at kontrollere, om det lidt vinkler i stedet for at gå lige ned.
2

Knæl ned på gulvet og kigge under enten af dørpanelerne for at se, om hængselstappen på bunden af ​​døren er sat korrekt i hængselbeslaget på gulvet.
3

Fold det panel, der er ude af trit , så det åbnes. Have en assistent løfte op på panelet, komprimere valsen på toppen af ​​døren .
4

Flyt bunden af ​​panelet til at passe det nederste hængsel stift i krankboksen . Instruer din assistent til at sænke panelet og slip den .
5.

Luk panel og kontroller, at panelet bunde nu stille op i en lige linje . Juster det andet panel på samme måde , hvis begge nederste hængseltappe var ude af position .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com