Hvordan kan man se Which Way luft strømmer i en Air Conditioning Filter
ovne samt klimaanlægget filtre er vigtige udstyr til at hjælpe med at fjerne støv og forurenende stoffer fra luften i dit hjem, og er ofte designet til at have luftstrømmen gennem dem i en bestemt retning . Du er nødt til at bestemme den rigtige retning for at opnå optimal filtrering og har den længste levetid muligt for dit filter . Forkert installation kan forkorte levetiden af filteret eller gøre det ineffektive altogether.Things du har brug
Furnace eller klimaanlæg filter myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
Bestemmelse Air Flow
1

Bestem luftstrømmen. Forskellige systemer filteret sættes på forskellige steder, men mest almindeligt er det placeret i luften returkanalen . Dette betyder, at luft vil blive suget gennem filteret , inden den tilføres mekanisk udstyr . For at bestemme luftstrømmen retning holde en tynd strimmel af papir foran kanalen , mens det er i drift , og se, hvilken retning papiret trækkes eller blæst .
2

Undersøg filteret. Generelt kanten af ​​filteret er markeret med en pil , der peger i retning af luftstrømmen . Med andre ord , den luft strømmer fra halen af pilen mod dens punkt . Hvis der ikke er pilen den side, der er stærkere eller forstærket af pap eller trådnet er den side pilen skal pege på . Der strømmer luft fra de svagere side til den stærkere side.
3

Installer medie filter i begge retninger. Window klimaanlæg enheder har ofte et medie filter, der er simpelthen en løst vævet mesh. Masken passer inde i et plasthus på indgangssiden af enheden for at forhindre snavs samler sig på køleflader . Luft trækkes gennem masken , passerer derefter gennem kolde bredbånd og blæses tilbage i rummet . Hvis den ene side af nettet er tættere , skal den vende mod spolerne. Hvis begge sider er det samme det er ligegyldigt , hvilken retning det vender .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com