Hvordan du udskifter en kompressionsbeslag på en Vand afspærringsventil For en hane
En lækage mellem huset linje og vandhanen afspærringsventil normalt indikerer en defekt kompressionsfitting . Kompressionsfittingen består af en kompression ring, der omgiver huset linje og en kompression møtrik , der fastgør afspærringsventilen til huset linje. Udskiftning kompression ringe og nødder er tilgængelige på hjem forbedring centers.Things du har brug
Wrench
tænger
Plumber tape myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Turn ud for den vigtigste vandforsyning til huset. Den vigtigste lukkeventil er mellem vandmåler og dit hjem. Ofte lukkeventilen er i nærheden af ​​vandmåleren .
2

Åbn vandhanen med den utætte afspærringsventil og lad alt vandet kan løbe fra den linje . Drej forbinder enden af ​​vandhanen vandforsyning linje, hvor det forbinder til afspærrings- ventil, mod uret med en skruenøgle og fjern linje fra afspærringsventilen .
3

Turn kompressionsmøtrikken sikre afspærringsventilen til huset linje med uret med en skruenøgle . Møtrikken drejes med uret , fordi du kigger på den i bakgear. Møtrikken tråde onto afspærringsventilen . Fortsæt med at dreje møtrikken indtil afspærringsventil er fri af huset linje.
4

Træk den eksisterende kompression ring montering fra enden af ​​huset røret. En tang kan være nødvendigt at dreje ringen fra røret. Skub omløbermøtrikken fra huset røret.
5.

Rengør gevindet på afspærringsventilen , at fjerne alle spor af gamle blikkenslager tape . Wrap nye blikkenslager tape uret rundt hvert sæt af tråde.
6

Skub en ny kompressionsmøtrikken over huset rør med gevind møtrikken peger væk fra røret. Skub en ny klemring montering over ende af huset røret. Den konkave del af ringen skal pege væk fra røret. Nogle kompressionsringe er konkave på begge sider. Skub ringen ¼ tomme forbi enden af røret.
7.

Placer enden af ​​afspærringsventilen mod enden af huset røret. Skub omløbermøtrikken over gevindet på afspærringsventil og spænd møtrikken , indtil det er hånd stramt. Sørg for, at du holder afspærringsventilen mod enden af huset rør og strammer møtrikken. Møtrikken trækker kompression ringen mod slutningen af ​​afspærringsventil tråde danner en vandtæt forsegling .
8

Drej omløbermøtrikken anden 1 /2 omgang med en skruenøgle. Tråd vandforsyningen linje, der forbinder møtrik på afspærringsventilen , indtil det er hånd stramt. Drej møtrikken en anden 1/2 omgang med skruenøgle. Sluk for vandhanen , og drej afspærringsventilen håndtaget med uret , indtil den stopper .
9.

Gå til vigtigste vand afspærring til huset og tænde den igen til positionen "On" . Drej langsomt hane afspærringsventil mod uret for at levere vand til vandhanen . Kontroller for lækager ved tilslutningerne, og drej møtrikkerne en yderligere 1/4 omgang , hvis nødvendigt.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com