Udbedringsmaling Tips
Selv hvis du har nogle af de samme maling , du oprindeligt brugte , kan det være svært at gå tilbage senere og problemfrit retouchere en malet overflade . Uanset om du ' re røre op over en mur reparation , der dækker en vand plet eller malerarbejde et søm -pop på et loft , du ' skal bruge den rigtige primer og værktøjer til at gøre den nye maling blande sig med den gamle . Gem din Paint

Label, dato og gemme maling fra hver maleri projekt . Hold det på et tørt sted beskyttet mod frost . Hvis pladsen er et problem , skal du gemme låg eller etiketter med farve, type maling , og hvor du har brugt det . Typisk er det lettere at røre op med bedre kvalitet og flade maling. Billige og blanke malinger kan være vanskeligere og mere tilbøjelige til at resultere i " blinkende " et begreb, der beskriver forskellen i glans mellem den eksisterende maling og touch- up maling.
Primer

Når røre op maling over en reparation, det & # 039 ; s vigtigt, at du bruger en primer eller sealer først . Hvis du maler direkte over reparation, ' vil du stå tilbage med en flad plet , fordi det reparerede område vil opsuge mere maling . For de fleste gipsvæg reparationer , et generelt formål , vandbaseret primer virker. Brug en shellak - baseret sealer for vand pletter eller pletter fra farveblyanter eller olieholdige stoffer . Shellac sealer er tilgængelig i spraydåser , der er bekvemt for små touch- ups.
Påføringsmetoder
muligt

Når , anvende maling med det samme værktøj oprindelig bruges til at male overfladen. Hvis du har børstet på malingen , skal du bruge en pensel til touch op . Når du rører op over en væg eller loft reparation, bruge en lille rulle med lige nok maling til at anvende en eller to ens frakker. Berøring af en mur, der var spray malet kan være sværere - bruge en rulle med en meget kort lur og anvende maling så tyndt som du kan for de bedste resultater. Når du bruger ved hjælp af både en pensel og rulle , "cut i , " eller male omkring vinduer , sokler , hjørner osv. med børsten før rullende at minimere forekomsten af ​​penselstrøg.
Temperatur og Tørring Time

Forudsat du er berøring med vand -baseret maling , anvende det, når temperaturen er mindst 50 grader Fahrenheit. Husk på, at malingen skifter farve, når det tørrer , som regel ved at blive mørkere. Du vandt ' t være i stand til at fortælle, hvis den nye maling har blandet i cirka en time , eller indtil malingen er tørret .
Når malingen gør ' t Match

Hvis touch-up maling ikke matcher en eksisterende væg overflade , male hele væggen fra hjørne til hjørne . Selv om den nye maling farve eller glans er lidt anderledes , vil det ser ud til at matche de øvrige vægge perfekt efter det tørrer.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com