Sådan bruges en Wagner Paint Eater
Wagner PaintEater er et værktøj, der bruger roterende slibende puder til at fratage maling fra træ udendørs sidespor og lignende materialer. Ifølge producenten , må denne enhed og dens pads ikke beskadiger overfladen af ​​træet under malingen . Derfor bruger den PaintEater at fratage maling er mere effektiv og sikrere end at bruge en Power Sander eller kemiske maling remover. Wagner PaintEater er nem at bruge, selv for nye brugere. Du skal bare vedhæfte fiberen slibeskive til maskinen, derefter køre den frem og tilbage over den overflade, som du ønsker at forberede . Ting du skal
Respirator ( ansigtsmaske )
Handsker
Beskyttelsesbriller myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Tryk på " O" -kontakten for at sikre din PaintEater er slukket. Sæt dens ledningen i en almindelig 120 volt udendørs eller forlængerledning stikkontakt . Sæt på din respirator , handsker og beskyttelsesbriller
2

Placer dine hænder på PaintEater bolig , så du har et fast, behageligt greb om maskinen. ; kan du bruge remmen , folde håndtag eller den øverste del af huset til din dominerende hånd , og enten lade din anden hånd fri , eller bruge den til at stabilisere enheden.
3

Tryk "I" for at tænde for enheden.
4

Placer den roterende skive fladt mod overfladen for at fjerne store maling chips eller til at forberede kanten mellem fjernede maling og levet maling , der ikke kan fjernes, fordi det er uden for rækkevidde af den PaintEater . Brug kanten af puden til at fjerne genstridige maling chips eller for at komme ind under kanterne af sidespor paneler. Kør maskinen frem og tilbage over overfladen , indtil du ser kun ufærdige træ.
5.

Kontrollér disken jævnligt for at sikre , at det ikke er tilstoppet med maling. Rengør det ved hurtigt at køre det over en konkret fortov eller blokere.
6

Fortsæt med at køre enhed over overfladen, indtil al malingen er fjernet .
7.

Udskift slidte fiber slibeskiver ved at trykke låse disken i bunden af enheden og dreje skiven mod uret for at fjerne den gamle, og derefter holde låsen presset som du vedhæfte den ny disk ved at placere den på akslen , dreje den med uret og stramme den med hånden.
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com