Sådan Skrab Cedar Siding
Cedar sidespor er et slidstærkt, naturligt insekt - og rådne -resistente sidespor materiale. Det er traditionelt bruges på huse, og kan vare i generationer, hvis korrekt vedligeholdt . En del af regelmæssig vedligeholdelse på malede cedertræ sidespor er malerarbejde det, når det begynder at vise slid. Chipping , boblende og afskalning er alle tegn på, at du har brug for at genfremstille . Den første del af malerarbejde er at skrabe . Tag din tid skrabning cedertræ sidespor. Bare cedertræ er blødt og kan skæmmet eller ridset , hvis du ikke er forsigtig , når du bruger en maling skraber . Ting du skal
Paint skraber
spartel
Bagskive , salg, fine grus
Shop børste myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Efterse cedertræ bestyrelser til flisning , boblende eller afskalning af maling . Også kigge efter områder, hvor malingen er helt slidt væk .
2

Skrab løs , peeling , skår eller boblende maling ved at flytte en maling skraber hen over overfladen af ​​sidespor i en frem og tilbage bevægelse . Altid skrabe i samme retning som træets årer for at undgå at ridse i træet.
3

Flake off eventuelle løse dele af maling, der ikke kommer ud med en maling skraber ved hjælp af en spartel . Arbejde bladet omhyggeligt under boblende eller afskalning af maling , der er løs nok til at fjerne uden at grave i overfladen af træet. Flyt altid bladet af spartel i samme retning som træets årer .
4

Sand de skrabede områder af maling med en fin sandkorn slibesål til at udjævne overgange mellem de malede overflader sidespor og skrabet områder. Altid sand i samme retning som træets årer .
5

Børst sidespor overflade med en butik børste til at fjerne alle de støv og snavs fra overfladen af træet. Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com