Sådan Lim dørpakningernes på et køleskab
Pakningen på dit køleskab døren er forseglingen , der holder den kolde luft i. Pakningen er en fleksibel strimmel af plastik eller silikone , og det er fastgjort til kanten af ​​din køleskabsdøren . Over tid, kan pakningen rive eller nedbrydes , svækkes forseglingen , der holder dit køleskab koldt. Mens nogle pakninger holdes på plads ved hjælp af skruer eller bindes på , andre kan fastgøres med lim . Kontrollér emballagen , der fulgte med din pakning at bestemme, hvad det kræver , og kun bruge lim , hvis emballagen dirigerer dig til at gøre so.Things du har brug
Sæbe og vand
Plastic skraber
Adhesive hoteltilbud klud
Acetone (ekstraudstyr ) på
Vis Flere Instruktioner
1

Rengør sporet at pakningen sad i at bruge en mild sæbe og vand, fjerne snavs eller gammel limrester med fingrene eller med en plastik skraber .
2

Påfør en tynd streg af lim rundt på banen , hvor limen var . Der er flere former for lim , du kan bruge til denne opgave. Hvis en lim fulgte med din nye pakning , skal du bruge denne lim . Du kan også bruge lim som superlim , Gorilla Lim og E6000 til dette formål.
3

Tryk pakningen ind i sporet. Trykket samt limen vil holde den der.
4

Rens eventuelt spildt lim straks med en fugtig klud. For genstridige pletter , anvende en lille mængde acetone til at løsne limen .
5.

Luk køleskabsdøren for at holde pakningen på sporet , og ikke åbne den , indtil limen er hærdet . Mængden af ​​nødvendige tid til hærdning refereres på limen pakke .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com