Sådan Double Block Hjem Støj fra naboerne
Townhomes , lejligheder og ejerlejligheder er bygget med lydtætte materialer. Ikke desto mindre kan nogle lyde og støj sive gennem væggene. Disse omfatter råben , tale, latter og måske snorken. Støjende naboer kan bede dig om at flytte . Men før pakning og flytning , at eksperimentere med forskellige typer af støjafskærmning hjælpe dobbelt blok eller mute støj. Hvad du har brug hoteltilbud Drapes
Skumisolering
Rug
Paint
Caulk
Vis Flere Instruktioner
1

Hang lydabsorberende gardiner på dine vægge . Hvis dit soveværelse er placeret ved siden af ​​din nabos soveværelse og du kan høre snak, installere gardinstænger på den delte væg, der forbinder værelser, og derefter suspendere en dekorativ lyddæmpende gardin eller drapere over muren.
2

Anvend skum isolering til loftet for at reducere støj og lyde. Selvklæbende skum isolering puder installeret på loftet hjælp blok støj fra en ovenpå nabo. Køb dem fra et hjem forbedring detailhandler og derefter position skum firkanter én efter én på dit loft . Spørg din udlejer om tilladelse , hvis du er en lejer.
3

Minimer overskydende støj med et stort område tæppe eller udskifte hårde overflader med tæppe . Polstring fra tæpper bidrage til at absorbere lydbølger og reducere støj fra naboer .
4

Brug en lydabsorberende latex maling til at hjælpe med at blokere støj fra naboer og reducere andre lyde. Køb fra en isenkræmmer og anvende maling på vægge med en malerpensel
5

Brug akustisk caulk at forsegle revner. Tjek dit loft og gulve for revner eller brud i gips . Køb caulk fra butikken og anvende dette stof til åbninger i dine vægge til at hjælpe med at reducere støjen.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com