Type af Primer der dækker Bly Paint
Bly blev forbudt som en maling ingrediens i 1978 , så hvis dit hjem blev bygget for mere end 30 år siden er der en stor sandsynlighed for at føre maling er på dine indvendige vægge . Det er dårlige nyheder, fordi som gamle maling skaller væggene, det bliver til en giftig støv, der kan bevise giftig - især for børns udviklingslande organer. Korrekt priming og maleri over de gamle lag af bly maling er afgørende for din families sikkerhed . Afgøre, om der er blyholdig maling på dine vægge
p Der er en nem og omkostningseffektiv måde at tjekke for bly maling : Brug en EPA godkendt hjem test kit, såsom Pro -Lab Bly testkit til Paint &Dust . Sættet kan du maile to prøver af maling afskrab fra dit hjem til en certificeret testlaboratorium , for en pris på 30 dollar. Laboratoriet vil sende dig sin analyse inden for cirka to uger. Pro - Lab kits sælges på Home Depot, Lowe er , Menards , Ace Hardware og mange andre isenkræmmere , maling butikker og hjem centre .
Rense dine vægge
p Hvis det viser sig , at du har blyholdig maling på dine vægge , bør du være meget forsigtig med ikke at forstyrre den. Tør snavs eller fedt med en våd sæbe såsom Formula 409 . Hvis malingen overflade er blank , skal du bruge en vandbaseret deglosser såsom Back to Nature Safer Deglosser ™ , som er designet til sikker brug på bly maling .


Anvende en Indstøbningsmasse Primer

Ifølge EPA , en korrekt anvendelse bly encapsulant gør dine vægge helt sikker. Der er flere almindeligt tilgængelige indkapslinger , men to typer er særligt gør-det- selv venligt: ​​ChildGuard fra Fiberlock , og Protect -A- Coat fra Back to Nature . Disse kan påføres med pensel eller rulle, men de er meget tykkere end et typisk maling eller primer. Når en konventionel primer kan dække 200 kvadratmeter væg , vil en indkapslingsmiddel dækker kun mellem 80 til 120 kvadratmeter; det afhænger af hurtigt dine vægge absorbere primeren. Alligevel vil du nødt til at anvende to lag over et par dage , og vente en ekstra dag til at anvende din topcoat derefter . Maleren er ikke forpligtet til at bære nogen usædvanlig sikkerhed gear at anvende en encapsulant .
Indsæt dit Topcoat

Mens du faktisk kunne bruge indkapslingen som en top coat, din valg af farve og glans vil være temmelig begrænset . Indkapslingen vil udføre sit job som en langvarig beskyttende barriere for giftigt bly maling nedenunder. Ifølge US EPA standarder , hvis en indkapslingsmiddel er blevet korrekt anvendt på hver bly malede overflade i dit hjem, er der ingen grund til at erklære tilstedeværelsen af ​​bly maling i dig næste offentliggørelse fast ejendom formular.

Hus Have © have.989214.com