Sådan Fix Låse på et Broken Hvilestol
Hvilestole er stor, når det kommer til at slappe af, hvilket kan være årsagen til de gennemgår mere slitage end normale stole. Hvilestole oplever hyppige bevægelse af leddene , som de skifter fra en opretstående position til en liggende én og vice versa. Hvilestolen fastlåses , og disse låse kan bryde fra stammen, som stolen bliver ældre . Mens en ny hvilestol kan være en god idé på dette punkt , reparation låsemekanismer kan hjælpe dig med at få ekstra liv ud af den gamle. Ting du har brug
Spray smøremiddel
Skruetrækker ,
Allen nøgle eller skruenøgle
gummihammer myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Flyt stolen på dens side til få bedre adgang til de komponenter nedenunder det.
2

Undersøg hardwaren under stolen for at lede efter eventuelle forhindringer . Låsene kan fastklemt fordi noget sad fast i dem. Fjern eventuelle løs ændring , papir eller madrester og se, om låsemekanismen begynder at arbejde igen.
3

Spray metal leddene med smøremiddel for at hjælpe dem med at bevæge sig mere jævnt , hvis låsene i stolen er låst. Der kan være en lille kæde i metalrammen på grund af overvægt , hvilket vil øge friktionen i låsene og forhindre dem i at glide let . Smøremiddel hjælper rette dette, hvis vridning er ikke svær.
4

Juster tætheden af låsene med enten en skruetrækker , Allen nøgle eller skruenøgle , afhængigt af dine specifikke hvilestol. Leddene er typisk holdt sammen ved hjælp af bolte , der kan have enten strammet for meget over tid eller løste til det punkt, hvor de slides , der kommer ud af trit og klemning. Hvis en bolt kom helt ved at skubbe den tilbage i og stram den.
5

Reparation enhver vridning i låsemekanismen eller slide arme ved omhyggeligt at ramme dem tilbage på linje med en gummihammer . Boltene skal muligvis justeres igen, når justeringen er færdig.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com