Utætte Air Conditioner Schrader Valve
En utæt klimaanlægget giver værdifuld kølevæske at flygte fra din A /C -system, hvilket mindsker effektiviteten og i sidste ende fører til et dyrt servicebesøg for at få en tekniker udskifte kølervæske. Schraderventiler kan udvikle lækager som dele slid eller nedbrydes over tid. Din klimaanlægget ventil virker på samme måde som ventilerne på din bil dæk. For at stoppe den ventil lækage , selv om, du ønsker at undgå at frigive kølevæske fra systemet , mens du arbejder . Hvad du har brug
Sæbevand
Ny metal ventilhætten
Shrader ventil udskiftning kerne
Valve kerne fjernelse af værktøj til klimaanlæg brug myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Sæt hætten på A /C Schrader ventil med en ny metal ventilhætten , der omfatter en gummi O-ring indeni. Børst hætten og ventilen med sæbevand og kontrolleres for utætheder , som vil blive angivet med bobler. En kvalitet ventilhætten bør holde en ventil fra utætte , selv hvis selve ventilen er defekt. Ventilhætten kan bruges som en midlertidig løsning , indtil du har en tekniker tage et kig på systemet eller som del af en to-delt reparation til en utæt ventil.
2

Fastgør ventilen kerne fjernelse værktøjet til udjævnede Schraderventilen at fjerne ventil kernen , derefter erstatte den med en ny. Et klimaanlæg -specifikke kerne værktøj skruer på ventilen , så du kan fjerne kernen og fastholde kølevæske og trykket i A /C -system .
3

Fjern den eksisterende ventil kerne af dreje den mod uret med kernen værktøjet. Når du trækker den gamle kerne fra ventilen , lukke ventilen på kernen redskab til at bevare kølervæske.
4

Installer en ny ventil kerne , mens kernen værktøjet stadig er fastgjort til ventilen. Placer den nye kerne i cylinderen af værktøjet , og skru det på plads , ved hjælp af ventilen på centrale redskab til at give den nye kerne til at passere gennem værktøjet . Ventilstammerne er relativt sarte så kun bruge nok pres til at lun kernen stram i position .
5.

Afmonter ventilen kerne værktøj og tjek cap-mindre ventil for utætheder. En ny kerne bør fjerne eventuelle lækager . Sæt den nye ventilhætten at give Shrader ventil dobbelt tætning .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com