Sådan Fix vandskade til en Præfabrikerede Hardwood Floor
Vandskade at mars i overfladen af ​​din præ-færdige hårdttræ gulv kan være noget , du kan reparere sig selv, snarere end at erstatte gulvet, afhængigt af niveauet af skaden. Hvis det er ned i træet , der påvirker farven på pletten , vil brædderne sandsynligvis skal udskiftes , da du normalt ikke kan sand ned i træet af færdigbehandlede gulve. Men hvis skaden er bare at den blanke top- overflade , kan du reparere det ved screening snarere end slibning, der tager på bare glans , så du kan udskifte it.Things du har brug
Lejet gulv buffer
screening diske i tung , medium og let slid
Støvsuger
Polyurethan glans
Malerpensel
ekstra fint sandpapir myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

indlæse din lejede gulv buffer med sin tunge slid screening disk. Tænd -buffer og kørt den over gulvet frem og tilbage, med retningen af ​​gulvbrædder. Det bør tage op det øverste lag af finish . Fokus især på det beskadigede område af overfladen.
2

Støvsug støv.
3

Gentag screening proces ved hjælp af mellemlange slid screening disk , få resten af finish op . Det beskadigede område af finish bør skelnes fra resten af ​​det. Vacuum .
4

Brug det fine slid disk at udjævne hele overfladen . Det skal ende med fladt og kedeligt, uden nogen skinne , men pletten nedenunder bør være den samme farve som før.
5.

Spred det første lag af polyurethan over overfladen med en pensel , der starter på den fjerneste ende af lokalet fra indgangen. Anvende den i en let, jævnt lag , går med retningen af ​​gulvbrædderne . Gør hele gulvet .
6

Lad polyurethan indstillet til seks timer. Brug ekstra fint sandpapir til sand det let med hånden , dulling ny glans . Vacuum .
7.

Påfør to lag polyurethan på samme måde , slibning efter det andet lag , men ikke efter den tredje. Lad den tredje frakke sæt i 24 timer , før du bruger ordet.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com