Hvorfor Vil ikke Wax Stick til Min VCT Floor
? Vinyl komposit flise ( VCT ) er en holdbar , vinylgulve , der består af flere forskellige materialer. Voks din VCT gulv vil hjælpe det opretholde en ren udseende glans, der skal vare ganske lidt under ideelle betingelser . Men hver så ofte du bliver nødt til at re- voks din VCT gulvet, hvis det bliver til udtværet eller snavset. Første-timere måske bemærke, at voks ikke hænger meget godt, når du anvender pelsen. Må ikke bekymre dig , selv om, da dette er simpelthen en indikator for, at dit gulv behov rengøres og strippet , først. Skidt og snavs

Du kan ikke bare voks over en gammel sal. Denne etage , skal rengøres ordentligt og strippet først . Snavs, fedt , støv, snavs og andre restprodukter , som kuld din VCT flise vil tjene som en barriere mellem nyt lag voks og overfladen, hvilket betyder, at det ikke vil holde sig ordentligt. Rengør gulve grundigt med en skraber til at skrabe op ting som hærdet tyggegummi eller store dele af snavs og bruge drevne skrubbebørster at fjerne eventuelle rester . Gør en endelig feje til at indsamle de resterende spor af støv eller snavs.
Floor Stripping

gamle lag voks er den anden barriere mellem den nye pels og VCT flise. Flisen nuværende voks belægning vil ikke tillade den nye voks belægning for at holde ordentligt, så du bliver nødt til at fjerne det gennem en proces kendt som " stripning ". Brug en særlig kemisk kendt som et gulv stripper , der kan findes på stort set enhver hardware butik for at fjerne det gamle lag voks i henhold til fabrikantens specifikke anvisninger. Du skal typisk fortynde gulvet stripper med vand og anvende det med en moppe , så lad det sidde i flere minutter, mens det tærer på den gamle lag voks før tørre alt op .
lade det tørre

Vand kan være en anden grund dit nye voks pels er ikke stikning . Der kan være overskydende fugt over VCT flise overflade , efter at du har renset det og strippet det , som uundgåeligt vil komme mellem en ny voks og gulve, selv. Støvsug op nogen spor af vand med en våd /tør vakuum og gå rundt med en tør moppe , indtil gulvet er helt tørt og pletfri . Det er bydende nødvendigt , at gulvet er helt fri for snavs eller andre rester , såvel som den gamle voks belægning, før du forsøger at anvende den nye frakke.
Gør det Stick

Påfør gulvvoks ordentligt og jævnt, så det sticks . Temperaturen skal være over 54 grader Fahrenheit for de fleste typer gulv voks , eller det kan ikke holde sig til gulvbelægning. Følg altid producentens anvisninger vedrørende din specifikke type VCT voks eller finish og altid vente på en frakke til helt tørre , før du anvender en ny frakke.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com