Isolering til en Floating Slab Foundation
Et flydende plade fundament er enkel og billig . Det er normalt anvendes til garager og skure , men under visse betingelser , kan den også bruges til præfabrikerede boliger . Den flydende plade får sit navn fra det faktum, at det sidder på karakteren af sig selv. Det er knyttet til noget omkring det . Denne plade skal isoleres både mod kulde og vand til den struktur, der har en lang levetid. Ting du skal hoteltilbud stiv glasfiber isolering
fugtisolering materialer
grus
behandlet krydsfiner
støbemasse
drænrør myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner

1

Slope den eksterne jord mindst 5 procent konstruktionens yderside . Dette betyder, at strukturen vil blive bygget på en lille bakke , som er vigtig for ordentlig dræning . De beløber sig til omkring 1,25 inches skråning per 10 meter af jorden . Flydende slab fonde kræver fremragende dræning til at arbejde, og en svag hældning væk fra de udvendige vægge er meget vigtigt.
2

Hæld omkring 4 inches af grus under placeringen af ​​fundamentet. Isoleringen vil gå på toppen af ​​det. Gruset fungerer som stabil " jord ", der vil bære hovedparten af vægten . Hvis jorden nedenunder er ustabil eller blandet med ler , skal din gruslag øges med en tomme eller deromkring. En flydende plade er et godt valg af en billig fundament, men kun så længe jorden er blevet ordentligt forberedt. Ustabil eller stærkt fugtig jord er ikke det bedste udgangspunkt for en plade . Hvis dette er hvad du står over for , skal du installere din drain og bruge en liberal mængde grus . Dette bør kompensere for jordens tilstand.
3

Installer et afløbsrør i midten af ​​dit gruslag . Før du bygge, installere en under jorden afløb , der vil afslutte på den udvendige side af væggen og ned ad skråningen. Dette er for at lindre hydrostatiske tryk fra undersiden af ​​pladen. Afløbet vil aflaste pres og holde gulvet stabil. Røret skal være af messing for holdbarhed, men PVC kan arbejde så godt .
4

Placer en tyk, stiv lag glasfiber isolering over grus. Husk, at afløbet er under grus ; grus tykkelse baseret på arten af jorden ; og på toppen af ​​grus sidder lag af isolering . Dette bør være omkring 2 inches i tykkelse og fremstillet af den stiveste glasfiber isolering du kan finde. Hvis dit miljø er fugtig , så giver det mening at belægge denne glasfiber lag med omkring 10 millimeter polyethylen. Dette vil beskytte isoleringen , øge dens levetid og tjene som et andet lag mod fugtskader . Andre materialer , der kan arbejde , er stuk , behandlet krydsfiner eller gummeret , fleksibelt tagmateriale . Alle disse vil beskytte glasfiber og tilføj beskyttelse til pladen ovenover.
5

Placer denne samme type isolering lodret på den indvendige væg af strukturen. Dette henviser til bunden af væggen i en garage eller hus. Dette er ideelt til at forsegle siderne af pladen mod jorden nedenunder. Det amerikanske Department of Energy i sin brochure om isolerende flydende plader , anbefaler på det kraftigste at tilføje lodret isolering til siderne , ikke bare toppen. Dette bør strække sig fra toppen af pladen så langt ned som din grus går i jorden. Behandlet krydsfiner kunne bruges til " fugtig bevis" denne lodret isolering. Det er også en god idé at inkludere en form for imprægnering på ydervæggen så godt.
6

Seal grænserne mellem pladen og fundamentet vægge. Der er mange materialer, der kan anvendes til dette . Polyethylen og polyurethan er almindelige stoffer at forsegle eventuelle revner. Hvis du bruger beton eller en fugning type forsegler, teknisk , vil det ikke længere være en "flydende" slab . Det kunne dog tilføje til din generelle beskyttelse .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com