Sådan Clean Up vandskade i en Home
Ud over naturkatastrofer såsom orkaner og oversvømmelser , kan vandskade være forårsaget af oversvømmelser på grund af knækkede rør eller andre VVS uheld. Hvis spildevand - forurenet vand er kommet ind i huset, bør genstande kasseres af helbredsmæssige årsager. Hvis skaden er forårsaget af rent vand , kan nogle husholdningsartikler blive frelst , når de er rengjort og desinficeret. Oprydning skal ske inden for 48 timer for at forhindre vækst af skimmel og meldug . Ting du skal
Affugter
bærbare fans
Beskyttelseshandsker
Våd - tør vakuum
Vaskemiddel
Klor blegemiddel
Commercial desinfektionsmiddel myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner

1

Maksimer luftstrømmen og cirkulation ved oplukkelige vinduer , hvis vejret er tørt og oprettelse af affugtere eller fans .
2

Brug en våd - tør støvsuger til at udvinde så meget vand som muligt fra tæpper. Hæng dem op udendørs i direkte sollys, hvis det er muligt . Kassér tæppe polstring. Hvis der ikke kan tages tæpper udenfor , bruge bærbare fans til at fremskynde tørringen .
3

Scrub hårde gulve overflader såsom fliser og hårdttræ med vand og opvaskemiddel eller en kommerciel desinfektionsmiddel.

4

Kassér bøger og papirer , medmindre de er værdifulde. Placér værdifulde bøger og papirer i et frostfrit fryser . Fotokopi vigtige papirer inden de kasseres.
5

Vakuum så meget vand som muligt fra polstrede møbler , og bruge fans til at fremskynde tørring. Hvis møblerne er grundigt mættet , konsultere en professionel . Kassér madrasser.
6

Vask noget lavet af stof såsom tøj , sengetøj og gardiner i henhold til producentens anvisninger.
7.

Rengør hårde, ikke-porøse husholdningsartikler som legetøj og retter med opvaskemiddel og varmt vand. Desinficere med en løsning lavet af 1 kop blegemiddel og 5 gallon vand.
8

Kog metalgenstande såsom gryder , pander og sølvtøj i almindeligt vand i 10 minutter. Lad dem lufttørre i stedet for tørring med et håndklæde.
9.

Kontakt en professionel med hensyn til elektronik beskadiget af oversvømmelser, eller kassere og erstatte dem . Må ikke sætte dem i. Hvis elektronikken er tilsluttet, når oversvømmelserne indtraf, slukke for strømmen på den vigtigste kilde , før du tager dem.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com