Sådan fjernes en aluminiumsramme Fra Brick
Fjernelse af en aluminiumsramme fra mursten , uanset om det er for en dør eller et vindue , er en udfordring, som du kan stå over for , når du opdaterer dit hjem. Fjernelse af aluminiumsramme kræver, at rammen blive udsat så alle trim på alle sider af rammen skal være af vejen , før du kan komme ned til erhvervslivet . Hvad du har brug
Stålbørste
Utility kniv
Skruetrækker
topnøgle
Malere /malertape
Crowbar
brækjern
Vis Flere Instruktioner

1

Brug en stiv børste til at rense ud det område, hvor aluminium møder mursten . I tilfælde af et vindue for eksempel , ville dette være , hvor kanten af vinduet skærer mur. Dette vil give dig en bedre idé om , hvordan aluminium er sikret.
2

Brug en hobbykniv til at skære væk caulk omkring aluminiumsramme .
3

tape op i ethvert glas stede i aluminium med malere eller malertape . Dette vil holde glasset på plads, mens du fjerner rammen.
4

Fjern beklædningen fra indersiden af ​​aluminium. Sæt kanten af ​​en krage eller brækjern under trim og forsigtigt lirke det op og væk fra væggen . Gør dette i alle fire sider af rammen.
5

Fjern eventuelle trim udefra ansigt aluminiumsramme , ved hjælp af samme teknik med brækjern og koben .
6

Kig på indersiden af rammen for eventuelle bolte eller skruer, der holder rammen på plads på mursten . Brug en skruetrækker eller skruenøgle til at fjerne de skruer efter behov. Mens du arbejder, skal have en assistent tandbøjle rammen indefra , så den ikke falder ud af stedet pludseligt.
7

Løft aluminiumsramme ude af position mod ydersiden ansigt. Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com