Sådan Ground en 2- Wire Outlet Korrekt
National Electrical Koder kræver generelle formål forretninger og andre grenledninger at indarbejde jordforbindelse. Grundstødning giver en vej for omstrejfende elektrisk strøm , så den ikke passerer gennem et menneske. I første omgang havde forretninger ikke har en grund slot. En adapter med en ledning, der er forbundet til udtagsafdækningen skrue tilvejebragt en jordforbindelse. Dette var upålidelig som mange butikker ikke har en jordledning for sikkerheden. Grundstødning en 2-tråds stikkontakt kræver tilsætning af en jordledning ordentligt. For at imødekomme kode , installere en ny kappe , der omfatter en jordledning sammen med en jordet outlet.Things du har brug
Neon spændingstester
Skruetrækkere
kappe
kabel strippere
Tre- slot , jordet duplex beholder myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Sluk for stikkontakten , der kræver en begrundelse . Afprøv stikkontakten ved at sætte ledningerne spændingsafprøveren i stikkontakten slots - hvis strømmen er slukket, neon lys forbliver slukket . Fjern skruen, der holder udtagsdækslet på og tage låget af.
2

Fjern skruerne i stikkontakt til ledninger kasser . Træk stikkontakten ud af kassen. Bemærk, at hvis de ledninger, der forsyner stikkontakten er indeholdt i metalrør , kan metalledningsrør optræde som jorden og du behøver kun at installere en stikkontakt med jordforbindelse , og fastgør metalkasse til den grønne terminal skruen med en bare kobbertråd .

3

Løsn terminal skruer, der holder ledningerne til stikkontakten , og fjern ledningerne. Træk de eksisterende to -wire kappe ud af ledningsføring kassen.
4

Installer nye to -wire kappe , der omfatter en jordledning mellem ledninger kasser og sikringsboksen eller hovedafbryder panel. Fjern 8 inches af beklædning med et kabel strippere og trække kablet ind i ledninger kasser . Strip 5/8 inches af isolering fra slutningen af ​​hver ledning med kablet strippere . Bøj enden af ​​alle tre wirer i et U med den lange næse tænger .
5.

Placer den nøgne ledning på den grønne jord terminal , den hvide ledning på sølv terminal og den sorte ledning på gold - eller messing - farvet terminal. Spænd skruerne fast. Skub beholderen ind i ledninger kasser og fastgør den med de medfølgende skruer . Sæt udtagsdækslet og dækslet skruen.
6

Drej hovedafbryder , hovedafbryderen eller trække hovedsikringen blok ud , vende det og indsætte det igen. Fjern de skruer, der holder dækslet på hovedsikring panel eller breaker kassen. Fjern dækslet panelet.
7.

Løsn skruen, der holder den eksisterende ledning til sikring terminal eller afbryder. Fjern tråden. Løsn skruen, der holder den neutrale ledning til den neutrale bus eller jord bus. Tag den neutrale ledning.
8

Strip nok beklædning fra den nye kappe til at tillade routing ledningerne pænt inde i panelet .
9.

sæt ledningerne i panelet , hvor det eksisterende kabel ind i kassen. Jorden bus og neutral bus er ofte de samme bus. Imidlertid kan de være forskellige . En jordbus må kun have én ledning knyttet til det - en enkelt bare wire eller en ledning inde i et metal, spiral formet beklædning. Det kan også have en række byggemodnede ledninger knyttet til den. Den neutrale bus har de hvide ledninger fastgjort til den.
10

Route den bare jord kablet i jorden bus og klippe det til i længden. Løsne en tom terminal skrue , indsætte tråden og spænd skruen fast. Før hvidt neutral ledning til den neutrale bus og klippe det til i længden. Strip 1/2 tommer af isoleringen fra enden og sæt den ind i terminalen forlades af wiren du har fjernet . Spænd skruen fast.
11

Route den sorte varme ledning til den terminal , du fjernede den gamle ledning fra . Skær ledning til længden , strimler 1/2 tomme af isolering og sæt ledningen i terminalen. Spænd skruen fast.
12

Sæt dækslet panel og installere de skruer til at holde det på plads . Tænd for strømmen og teste den nye stikkontakt. Sæt testeren fører ind i de to slots. Lyset vil gå på . Sæt den ene ledning i den smalle spalte , og den anden i jorden slot. Lyset tændes , hvis stikkontakten har jordforbindelse .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com