Sådan Fix en trevejs Lamp for at få alle tre indstillinger til arbejde
En tre -vejs lampe styrer lysstyrken på en pære med tredobbelt filamenter. Hver tur af lampe skifte gradvist øger lumen . En fjerde tur på kontakten slukker lampen. Hvis alle tre Lampeindstillinger ikke vil arbejde , skal fatningen og skifte samling udskiftes. Terminalerne inde i roterende lampe skifte slides over tid. Udskiftninger er tilgængelige på isenkræmmere og belysning butikker. Denne grundlæggende elektriske ledninger projekt tager mindre end en halv time at do.Things du har brug
Trevejs fatning
skruetrækkersæt myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Tag lampens strømkablet ud af stikkontakten.
2

Skru pæren og sæt den til side til genbrug , hvis det ikke er brændt ud . Skru den tunge plastik eller metal holder møtrikken på pære fatning med en skruetrækker og fjern derefter lampeskærmen .
3

Sno metal fatningshus 1/4-turn uret og skub det opad at fjerne. Fjern pap isolering ærme nedenunder for at blotlægge soklen og tre- vejs switch .
4

Træk forsigtigt på stikkontakten, og tænd samling for at frigøre det fra basen. På nogle lamper, kan der være et lille sæt skruen på siden af basen , der skal løsnes med en skruetrækker til at frigøre stikket og switch.
5.

Løsn skruerne, der holder de to elektriske ledninger til stikket . Notér positionen af ​​sorte og hvide ledninger på de to skruer. Pak ledningerne fra skruen stillinger.
6

Pak hver tråd omkring skruen stillingen af den nye tre-vejs stikkontakten, og tænd derefter strammes hver skrue. Ledningerne må ikke røre hinanden eller det modsatte skruer .
7.

Sænk den nye sokkel og skifte til lampens base og tilpasse soklen med hakket på basen.
8

Skub isolator rør over nye sokkel og placer fatningshus over isolator.
9.

Sæt lampeskærmen over stikket , og skub holderen møtrik over stikket . Skru holderen møtrik på gevind base.
10

Skru trevejs- pære og stik i lampens netledning.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com