Hvordan man opbygger et fase Coupler Filter
De fleste hjem har to separate signaler for vekselstrøm ( AC) strøm kommer fra højspændingsledning . Disse to signaler , kaldet faser operere uafhængigt af hinanden. Det er problematisk for home automation applikationer, såsom X10 , der sender deres signaler over elledninger , men er ofte ude af stand til at sende de signaler mellem de to faser . Som sådan kan folk, der ønsker en hel -home signal bruge en fase kobling filter til at forbinde de to faser og lad home automation signal pass.Things du har brug
18 mikro- Henry (UH ) induktor
0,1 mikro- Farad ( uF ) polyester kondensator normeret til 630 volt
0,25 amp inline -sikring med holder
Printplade
Loddekolber
Rosin core loddemetal
ekstra ledning
Vis mere Instruktioner
1

Sæt 18 uH spole i printkortet. Lod en ledning til en af ​​dens ender , da det stikker til bagsiden af printkortet , der forsøger at gøre din loddetilslutning så tæt på brættet som muligt. Wiren skal være lang nok til at være tilsluttet i din AC kredsløb.
2

Placer 0,1 uF kondensator i kredsløb , og lodde en ledning mellem den anden ende af spole og en af ​​kondensator terminaler . Som med den foregående forbindelse lodde ledninger til ledningerne så tæt på tavlen som muligt.
3

Anbring sikringen i sin sikringsholder og lodde en af ​​sine fører til den usammenhængende terminal af kondensator
4

Lod en ekstra ledning til den usammenhængende ende af sikringsholderen , hvis det ikke allerede har et forspring tilsluttet.
5

Snip off enhver stik eller terminaler , der stikker under lodde punkter tæt på printkortet.

Hus Have © have.989214.com