Tile Archway Idéer
Tilføjelse flise til din buegang vil sætte fokus på dette vigtige arkitektoniske detaljer . Buegange gøre et hjem har lyst til det har mere af en åben-koncept layout, som viser sig tiltrækkende for mange boligkøbere . Uanset om du bruger flise til accent , ramme eller tilføje tegn til din buegang , at gøre det vil tilføje et elegant touch til dit hjem. Frame

Brug fliser måler 6 inches med 6 inches at skitsere formen af buen . Keramiske fliser vil skabe en subtil og elegant look. Hvis du ønsker et naturligt look til buen , kan du prøve en natursten fliser, såsom travertin eller marmor . Glas fliser vil tilføje et elegant og moderne look. Tag farven på din væg i betragtning. For eksempel, hvis du har en mørk væg , vil hvide porcelæn fliser , der måler 3 inches med 5 inches giver en slående kontrast.
Accent
p Hvis du ønsker dine gæster til mærke buen , men du ikke ønsker at overvælde dem med flise arbejde , overveje at bruge fliser som en accent . Indram bue med hvid maling og tilføje fliser måler 1 tomme med 1 tomme til midten af rammen , tilføjer en subtil gnistre til buen. En anden mulighed for at skabe en subtil look er simpelthen at fore den indvendige del af buen.
Border

opføre en træramme omkring siderne af buegang og tilføje fliser omkring den buede top område , fra den ene kolonne til den næste. Brug en flise med flere detaljer , såsom en med en struktureret overflade , en keramisk med et design i midten eller dekorative spanske fliser.
Faux

Hvis du don 't have en bue , tilføje en faux bue til rummet. Vægmaleri fliser er til rådighed, der har en bred vifte af arch designs , herunder toscanske og andre italienske udseende. Føj fliserne til en bar væg og rum fliserne jævnt langs væggen. Placeringen af fliser vil skabe det færdige udseende af et vægmaleri , der er udstyret med en bue i det.
Utraditionel Fliser

Tilføj utraditionel fliser omkring din buegang til et andet udseende . Flise er tilgængelig i en række forskellige former , herunder diamant, sekskant , pil, blomst, hjerte og i form af efteråret blade. Brug et mønster eller tilføje enkelte fliser , der er fordelt 1 tomme eller mere fra hinanden.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com