Hvordan man laver en soveværelse væg Rustik
Rustik stil handler om at indarbejde udendørs tilbehør, såsom træ og dyre pelse , med hjemlig accenter at opnå en hyggelig stemning i hjemmet. Da rustik stil er en kombination af land og mountain lodge stil , antikviteter og andre gammeldags dekorationer bland godt ind i rustik stil hjem . Rustikke værelser er kendetegnet ved træmøbler, bomuld dyner og små, dim lamper til en samlet behagelig og afslappende vibe. Bortset fra møbler og sengetøj , vægge giver også fokuspunkter for visning rustik stil dekorationer i soveværelser. Ting du har brug
Paint
Wicker , jern eller træ hovedgærde
kludetæppe eller uld tæppe
2 vægmonterede tak lamper
Rustikke fotos eller malerier i trærammer
Linned eller bomuld gardiner
træ, jern eller gevir gardinstænger myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Paint væggen i soveværelset en rustik farve, såsom skov grøn, mursten rød eller en variation af brun , hvis væggen ikke er dækket af træpaneler. Hvis væggen allerede er dækket i træpaneler eller er lavet af træstammer , overlade det alene for et naturligt rustikt udseende .
2

Gør malet, beklædt eller naturlig log væg et fokuspunkt i soveværelset. Monter en kurvefletning, jern eller træ hovedgærde på væggen for at tilføje mere rustik appel. Fremhæv den rustikke hovedgærde med et kludetæppe eller uld tæppe på sengen .
3

Mount små hjortetak lamper på væggen ved siden af ​​hovedgærdet til at give en hyggelig lodge vibe. Installer en lygte på hver side af hovedgærdet for balance.
4

Saml fire små eller mellemstore fotos eller malerier af rustikke scener , såsom bjerglandskaber , vilde dyr, stedsegrønne træer eller bjælkehytter , i trærammer . Hæng disse fotos i kvadratisk eller rektangulær klynge på ovenstående hovedgærdet væg. Position to af billederne direkte over de to andre billeder til en afbalanceret fokuspunkt på væggen.
5

Hang linned eller bomuld gardiner fra træ , jern eller gevir gardinstænger over Windows på væggen for en ekstra rustikt præg . Sørg for, at gardiner ' farver og prints koordinere med farver og prints i soveværelset .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com