Hvilken farve skal vi male væggene , hvis inventar er Gray
? Gray fungerer godt i kombination med næsten enhver farve familie, så en vægfarve muligheder er bred åben med grå inventar. Som en neutral farve , det er den perfekte folie til solrige gule, rige lilla, lyse røde og klare blues . Tonen og skyggen af ​​de farver, du vælger , kan minimere konsekvenserne af mørkere grå inventar, eller gøre dem omdrejningspunktet i rummet . Overvej stemning, du ønsker at skabe i dit værelse, samt den overordnede stil i dit hjem, og vælg dine farver i overensstemmelse hermed. Sofistikeret og tidløst

påberåbe sig en luft af klassisk raffinement med en monokromatisk farveskema. Male væggene i en nuance af grå flere nuancer lysere end inventar . Tilføj dybde til design ved at male træværk eller stol skinner en dyb, fyldig nuance , såsom koksgrå eller tin . Vælg grå med en antydning af rose undertoner at varme op et køligt rum og gøre det føler venligere eller oprette en oase af ro ved at vælge en nuance med undertoner af blå. Afslut indretning med tilbehør i lyse lilla nuancer , der vil poppe mod den grå .
Moderne og Energizing

En livlig moderne farveskema vil indgyde rummet med energi og minimere tyngde af grå inventar. Medmindre grå er meget mørk , undgå primærfarver. I stedet trækker dine farver fra en palet inspireret af naturen . Sunflower gul og flødekaramel har en rigdom og dybde, der afspejler og forstærker lyset i rummet. Andre farvevalg med en moderne æstetik omfatter jungle grøn, claret og kobolt blå. Hvis rummet er lille, men kan levende farver være disharmonisk . I stedet for at bruge den på alle fire vægge , male tre vægge due grå og male den fjerde væg i dit valgte accent farve for at maksimere dens virkning uden overvældende rummet.
Cool og Serene

Mountain og havet farver tilhører en kølig farvepalet, der udøver en fredfyldte, beroligende indflydelse . At åbne rummet og gør det føles mere ekspansiv , vælge lysere nuancer af grøn eller blå , såsom Merskum eller azurblå . I større rum , eksperimentere med mørkere værdier af grøn eller blå , såsom kaktus grøn eller Cerulean . Lysegule gardiner eller tilbehør vil bringe nogle varme i farveskema , mens nellike pink eller lilla vil lysne farveskema uden at ændre den overordnede fredfyldte æstetiske.

Overvejelser og tips

Når du vælger maling farver til at koordinere med grå inventar, spille det sikkert med nuancer , der har en undertone af grå, grøn eller blå. Hvis du vælger grå maling , undgå blanke finish , medmindre du vil have dine vægge til at have en metallisk skær . Hvis du er dristig , male væggene en bleg baggrundsfarve og bruge en faux finish teknik til at tilføje motiver i en glasur , der præcist matcher dine grå inventar.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com