Cute Ideer til en loftslampe Cover
Standard loft lamper og lysarmaturer kan være , ja, kedelig. Mange gange de er bare simple hvide glasskærme , der bringer nogen stil eller flair til et rum overhovedet . En personlig loftslampe dæksel vil give rummet et personligt præg , vise din kreativitet og kunstneriske sensibilitet. Du kunne dække lampe med en interessant paraply , decoupage et dæksel med japansk Washi eller scrapbooking papir , dække den med et kunstværk trykt på pergament , eller lave en mosaik ud af det med gennemskinnelige glas eller hav glasstykker . Brug kun CFL eller lav watt løg til at sikre sikkerheden og for at forlænge levetiden på din kunst stykke . Sikkerhed er vigtig. Paraply

Cover et loft lampe eller lampen med en farverig opadvendt paraply med fjernet håndtag. Paraplyer er især slående, når grupperet til at dække flere loftslamper - du kan bruge en farve eller vælge paraplyer i forskellige farver. Asiatiske papir eller silke parasoller , nogle med kunstfærdige mønstre , der kan bruges på samme måde at slå din loftslampe i et stykke af lys-up kunst. Fastgør paraply eller parasol med fiskesnøre viklet rundt om lampen post eller gemt i loftplader .
Decoupage

Dress up en loftslampe eller lampen dække med decoupage . Vær sikker på at bruge gennemsigtigt papir , som iturevne stykker silkepapir, hvis udførelse af decoupage . Påfør med decoupage medium. Hvis du ikke ønsker at permanent ændre din eksisterende loft lampe glas, kan du finde en billig reservedele , der passer til dit lysarmatur på en genbrugsforretning eller videresalg butik eller forhandle stikkontakt og bruge den nye dækning for decoupage . Scrapbooking papir eller japansk Washi papir - farverig og tynd scrapbooking -lignende papir - er en anden decoupage mulighed. Håndlavede papirer kan anvendes som godt, så længe de er gennemsigtige . Brug kun kompakt lysstofrør eller lavt watt pærer med decoupaged lampeskærme for at undgå forbrændinger.
Gennemsigtig Vellum Art

Opret din egen loft kunstværk ved at udskrive en visuelt tiltalende billede ud på pergament . Vellum kan findes i håndværk butikker og er anvendeligt i computer printere . Du kan også få billedet professionelt trykt på pergament på et kontor forsyning butik . Historiske prints arbejde godt på vellum.Vellum er gennemsigtigt , så tænk på det som en måde at udskrive din kunst på en lampeskærm . Fastgør pergamentet med en decoupage medium på en lidt flad loft skygge, eller bruge fiskesnøre at sikre det omkring bunden af ​​armaturet loftet.

Translucent Mosaik

Opret din egen farverige loftslampe ved at dreje det i en mosaik . Brug en skygge findes i en genbrugsforretning eller videresalg butik , hvis du ikke ønsker at permanent ændre din egen loft skygge. Vedhæft små stykker af gennemskinnelige kunst glas , den type, der anvendes til at skabe farvede glas , med klar varmebestandigt silikone fugemasse . Sådanne glas stykker er også tilgængelige som små fliser . Hvis du nyde stranden eller bor i nærheden af ​​en, kan havet glas stykker fastgøres til skygge på samme måde . Lad silikone tørre helt, før genmonteres skygge til armaturet loftet.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com