DIY Light Shade Lavet med Wire & Plastic Squares
Gør dit eget lys nuance giver dig mulighed for at tilpasse din lysarmatur til at opfylde dit hjem udsmykning behov. Selvom du kan købe en lys nuance , eller lampeskærm , på et hjem forbedring butik, prisen for sådan en skygge er ofte ublu. Gør dit eget kræver lidt mere end et par ark akryl plast og nogle wire hoppe ringe , så du kan fokusere din udsmykning dollars på andre items.Things du har brug
Akryl plastplader
Skær mat
Metal lineal
Hobbykniv
Medium sandpapir korn
Hole puncher , en ottendedel tomme
550 åbne hoppe ringe , 4 - millimeter diameter
spidstang
25 åbne hop ringe , 7- millimeter diameter
Cylindrisk lampeskærm stel , 8-tommer diameter myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Placer en akryl plast ark på en skæring mat eller anden skærefladen . Brug en metal lineal og hobbykniv til at skære plastik ark i 1 -by -1- tomme firkanter . Begynd med at lave arket med hobbykniv , indtil det næsten skærer gennem arket. Skub ark til kanten af ​​et bord, så den del, du ønsker at afskære hænger ud over bordkanten . Placer linealen mod kanten af ​​den markerede linie . Tryk godt ned med linealen for at bryde igennem den markerede linie . Gentag skære proces for at skabe 275 1- tomme firkanter . Sand kanterne af de afskårne stykker, hvis det er nødvendigt , ved hjælp medium sandpapir korn .
2

punch et en ottendedel -tommer hul på alle fire sider af 250 akryl plast firkanter med et hul puncher . Placer huller i midten af de firkanter ' kanter , en ottendedel inch indad fra kanterne. Punch huller på kun tre sider af 25 af de plastic kvadrater ; de bliver lampeskærm nederste kant.
3

Indsæt en diameter ledning 4 millimeter , åben øsken gennem én huller af en akryl plast firkant. Skub en anden akryl plast firkant på det åbne hoppe ring . Luk øsken hjælp af et par spidstang . Klem tangen mod hver side af den åbne ring for at lukke ringen.
4

Vedhæft en anden 4 - millimeter wire, åben øsken til det nederste hul på de to vedlagte akryl plast firkanter. Den nederste hul er hullet lige overfor hullet , som du har tilsluttet den første hoppe ring . Skub en tredje akryl plast firkant på den anden åben øsken , og luk ringen med en tang.
5

Vedhæft åben hoppe ringe og akryl plast firkanter sammen på samme måde , indtil du har en kæde af 10 vedhæftede pladser. Derefter vedhæfte et tre- gennemhullet firkant ved hjælp af en anden tråd, hoppe ring og ved at placere side uden et hul overfor hoppe ring . Det skaber en kæde af 11 pladser.
6

Opret 24 flere kæder af 11 akryl plast firkanter ved hjælp af den samme metode, du brugte til at oprette den første kæde af 11 pladser. For den sidste firkant på hver kæde , skal du bruge en af ​​de tre- hul firkanter.
7.

Placer en wire, åben øsken gennem det åbne hul i toppen af ​​hver kæde . Den øverste del af kæden er enden modsat enden uden et hul . Luk åben ring med en tang , så det løstliggende til noget andet end det første akryl firkant.
8

Feed en 7 - millimeter diameter wire, åben øsken gennem den lukkede hoppe ring på toppen af en af ​​kæderne. Skub springet ring over den øverste kant af en 8- tommer diameter cylindrisk lampeskærm ramme. Luk hoppe ring ved hjælp af en tang.
9.

Placer de resterende 24 kæder på lampeskærm ramme på samme måde som den første , ved hjælp af yderligere 7 millimeter wire, åbne hop ringe . Space dem jævnt omkring omkredsen af ​​skyggen.
10

Fastgør de 25 kæder sammen ved hjælp af mere 4 - millimeter wire, åbne hop ringe . Placer en ring gennem hvert par af huller, der mødes på akryl plast firkanter hængende ved siden af ​​hver anden. Luk hoppe ringe med en tang .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com