Design Tips til Hiding loftsbelysning
Skjulte loftslamper belyse værelser uden at blive distraheret af ornamentale lamper, der knytter sig til den flade overflade af lofter. Også kaldet forsænket lys, er armaturerne indlejret i loftet, så kun trim omkring lys er synligt . Flere designs er tilgængelige der passer til særlige smag og behov. Skjulte Belysningskomponenter

fleste skjulte lys består af tre komponenter. Huset er i kabinettet skjult i loftet , der indeholder de elektriske ledninger og stik til armaturet. Trim er den eneste synlige del af lyset og varierer fra lys stil. De fleste trimmer kan ikke ombyttes blandt forsænket lysarmaturer . Pærer til skjulte lys varierer i watt og belægninger for at skabe forskellige niveauer og typer af belysning.

Trim muligheder

bedste trim for forsænket belysning afhænger af den ønskede effekt. Reflekterende klar eller sort trim reducerer mest blænding fra pærer. Flad sort trim er mindre reflekterende og mere økonomisk, og flad hvid trim er mindre synlig, når lysene er slukket. Skrånende trimmer skaber en stråle af lys vinkelret på gulvet . Forsænket brusebad trim er specielt behandlet for at modstå vand og fugt . Wall vask trimmer bruge en reflektor til at sprede lyset jævnt på vægflader .
Planlægning Retningslinjer

Når du vælger trim for forsænket lys , groft skitse ud designet til at beregne, hvor mange lys du har brug for hvert værelse og deres placering. Skjulte lys bør være mindst to meter fra de omkringliggende mure for at forhindre blænding. Undgå at blande i skjulte lamper med flere konventionelle lamper , da deres effekt vil være tabt, hvis lysere lys overmande deres underfundighed. Hvis der er andre lyskilder i rummet , såsom bordlamper , halogen gulvlamper og pejse , overveje, hvordan de vil påvirke de visuelle virkninger af forsænket belysning .
Forsænket belysning Alternativer

placering og pære spænding skabe varierede effekter i skjulte loftslamper. Hvis du har standard 8 - fods lofter , installere 6 -tommer forsænket lys omkring syv meter fra hinanden. At fremhæve små stykker af kunst eller skulpturer diskret bruge en 4-tommer lav spænding lampe for hver vare, og øge antallet af lamper til større stykker . For høje træer eller statuer , installere skjulte lys, støbt lys ved modstående vinkler på objekter til at give dybde til deres udseende. Hvis der anvendes de skjulte lys over skriveborde , placere dem i loftet lidt bagud og ud til den ene side for at forhindre støbning en blænding på skrivebordet.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com