Sådan Vedhæft en himmelseng Sheer til loftet
En ren baldakin over din seng giver dit soveværelse et romantisk look og hyggelig atmosfære. En himmelseng himmelseng design inkluderer en stilling ved hvert hjørne , der understøtter en ramme over sengen , hvorfra du kan drapere en ren baldakin . Men hvis du ikke har denne stil af sengen , kan du stadig oprette et lignende udseende ved at hænge en fire-post baldakin fra dit loft . Med kun et par forsyninger og hjælp fra en ven, kan du gøre dit soveværelse til en romantisk retreat.Things du har brug
Ladder
Blyant
Målebånd
4 skrue - i Swag kroge ( eller plante hængende krog)
4- stillingen sheer baldakin myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Flyt din seng , hvor du ønsker det. Den baldakin vil skabe det bedste udseende , hvis din seng er centreret på en væg i stedet skubbet ind i et hjørne .
2

Placér stigen nær en seng hjørne . Klatre op ad stigen og bruge blyant til at gøre et mærke på loftet , der er direkte over sengen hjørnet. Gentag dette for de andre tre seng hjørner. Gør karakterer for hjørnerne i spidsen af sengen 2 inches væk fra væggen for at give dig selv plads til at skrue i The Swag krogene.
3

Mål afstanden mellem mærkerne på hoved-og fodenden af sengen. For det store at hænge jævnt afstanden mellem de to mærker ved foden af sengen , og afstanden mellem de to mærker i spidsen af sengen burde være lige. Har en ven hjælpe du holder målebånd. Hvis det er nødvendigt , ændre mærker.
4

Mål afstanden mellem mærkerne på venstre side af sengen og i højre side af sengen. Mål fra lederen af ​​sengen til foden af sengen. Igen, for tynde til at hænge jævnt disse to afstande er nødt til at være lige. Juster dine karakterer , indtil målingerne er lige.
5.

Skru én tyvekoster krog ved hvert mærke , indtil bunden af ​​krogen flugter med væggen. Hæng sløjfer i hjørnerne af din 4 -post- baldakin på Swag krogene.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com