Sådan installeres NobleSeals
kan Installationen af ​​nye fliser dramatisk forbedre udseendet af ethvert badeværelse . Fordi badeværelsesfliser er udsat for store mængder vand , skal der udvises særlig forsigtighed under installationen for at sikre, at de fliser eller substrat materiale ikke vil blive beskadiget. NobleSeal er en tynd vandtæt membran beregnet til at blive monteret direkte på overfladen , hvor fliserne skal lægges. Den NobleSeal membran er designet til ikke at rådne eller på anden måde forringes og kan installeres over en bred vifte af substrat materialer , herunder beton og plywood.Things du har brug
Utility kniv
Saks
Rubber håndrulle
75 - til 100 -lb . linoleum valse myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Undersøg substrat for fugt , og udfører enhver klap eller udjævning af underlaget materiale , før du installerer NobleSeal . Underlaget skal være helt jævn og tør før påføring af Noble fugemasse bonding materiale .
2

Brug murske til at anvende en ensartet lag af fugemasse over underlaget , der vil blive dækket med membranen. Det kan være nødvendigt at variere den vinkel, ved hvilken murske holdes for at skabe et lag af fugemasse, der vil binde korrekt med membranen.
3

Påfør membranen til underlaget med tætningsmidlet før forseglingsmidlet begynder at danne en " hud ". Efter udrulning af membranen , glatte det fra midten af membranen til kanten med hånden rulle. Hvis en stor mængde af membranen anvendes, bruges den store linoleum valse.
4

Sørg for, at membranen er helt knyttet til fugemasse ved at gå over membranen med rullerne gentagne gange. Trim overskydende membran med saks eller kniv.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com