Hvordan man kan rette et tæppe Bule
Væg- til-væg tæpper giver et isolerende lag over et koldt gulv i løbet af vinteren , og giver en pude over et bart gulv året rundt . Ændringer i temperatur og fugtighed vil dog medføre en forkert installeret tæppe til at bule eller spænde . Tæppe spænder er grimme og kan forårsage en tripping fare . For at rette buler i et tæppe , bliver du nødt til at strække tæppet med en specialiseret værktøj kaldet et tæppe stretcher.Things du har brug
Spidstang
Badehåndklæde
2 -by- 4 tømmer, 2 meter lang
Tæppe båre
Carpenters hammer
korte Elektrisk pistol (valgfri)
Carpet trimmer eller hobbykniv
Stair værktøj myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Bestem den generelle retning for at spændet tager på gulvtæppet. Brug en tang til at trække tæppet op langs væggene , der er tættest på spændet. Disse tæppekanter skal trækkes op fra tackless stribe på gulvet.
2

Wrap badehåndklæde omkring det stykke tømmer. Placer den indpakkede stykke tømmer mod muren , der er både parallel til spændet og overfor en af ​​væggene , hvor tæppet er blevet trukket op .
3

Saml tæppe båre ved at indsætte første båre pole i båren hoved. Fastgør den anden og efterfølgende poler indtil tæppet båren spænder cirka længden af rummet. Fastgør båre base til den sidste pol. Placer båren base mod den indpakkede stykke tømmer.
4

Træk tæppet båre arm op og placere båren hoved omkring 1 fod væk fra den trukket op kant af tæppet , samtidig med båren poler vinkelret på spændet. Langsomt men tryk fast ned på gulvtæppet båre arm for at strække spændet ud af tæppet.
5.

Læg kanten af ​​tæppet , der er parallel med den strækning over tackless tæppe strip. Brug hovedet af hammer til at trykke på tæppet opbakning i metal pigge på tackless strip. Du kan vælge at hæfte tæppet i tackless strimmel ved hjælp af korte pistol; dette vil fastgøre tæppet til tackless strimmel mere sikkert.
6

Træk tæppet båre arm op langsomt at frigive gulvtæppet båre . Flyt indpakket stykke tømmer mod væggen modsat den resterende løst tæppe kant . Flyt gulvtæppet båren således at båren hovedet er ca 1 fod væk fra og parallelt med den resterende løse tæpper kant, og således at tæppet båre base butted op mod indpakket stykke tømmer. Du kan få brug for at tilføje eller fjerne poler fra gulvtæppet båre til at gøre båren passe ordentligt .
7

Langsomt men skub gulvtæppet båre arm ned. Brug hovedet af hammer til at trykke på tæppet opbakning i metal pigge på tackless strip. Du kan vælge at hæfte tæppet til tackless stribe på denne side også. Træk tæppet båre armen op for at frigøre gulvtæppet båre , når tæppet er knyttet til tackless strip.
8

Brug tæppet trimmer eller hobbykniv til at trimme alle, men en halv centimeter af den overskydende tæppe ved hver kant, der er blevet trukket op . Tuck den halv tomme af overskydende tæppe mellem væggen og tackless strimmel ved hjælp af trappe værktøj; dette vil give det strakte tæppe et "færdigt " look .
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com