Sådan Fix en pibende Floating Bambus Flooring
Bambus gulvplanker giver en nem at rengøre , holdbare og økonomisk alternativ til trægulve . Men i lighed med hårdttræ og laminat planker , bambus gulve undertiden knirke og knage når vandrede på. Denne støj opstår på grund af en række årsager , herunder løse samlinger , forkert installation og alder. De løse brædder gnider mod hinanden, når trådt på , skaber friktion og knirke . Selvom støjen er mere en irritation end en strukturel fare , afhjælpe problemet , så du kan gå over din flydende bambus gulvbelægning noiselessly.Things du har brug
Pulveriseret grafit
Fugtig klud
Sidebidetang hoteltilbud træ shim
Carpenters lim
Hammer
Afdækningstape
bor
3/32-inch og skruetrækker boret
1 1/4-inch skruer
Tonet kit
spartel myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
Reparation nedefra
1

Drys pulveriseret grafit over gulvbrædderne , opmærksomhed på sømmene. Grafit trænger sømmene bedre end flydende grafit, uden at oprette en rod. Rengør overfladen af bambus gulve med en fugtig klud til at tørre væk overskydende pulver .
2

Tildel en hjælper til at gå over bambus gulvet, mens du står i din kælder eller krybekælder og identificere pibende områder. Undersøg området for løse søm eller dem, der gnider mod strøerne , og skær dem ud med diagonale kuttere.
3

Dæk begge sider af et træ shim med tømrer lim . Skub det ind i hullet mellem undergulv og tværbjælke hvor knirker gulvet.
4

Tap shim forsigtigt at indsætte det i hullet uden at anvende for meget pres, der kan skubbe den yderligere og hæver gulvet lidt . Shim dækker lillebitte hul i den flydende gulv , holde det fra skiftende og knirkende .
Reparation From Above
5

Mark pletter på bambus gulv, der knirker , når vandrede på med malertape .
6

Bor et 3/32-inch hul over hver markant plet. Fjern malertape og kasseres. Hvis tapen mærket er direkte over sømmen mellem to tilstødende plader , bore to huller , hver lidt indad fra bestyrelsen ende , i modsætning til at bore en gennem sømmen.
7.

Udskift lidt med en skruetrækker bit og køre en 1 1/4-inch træskrue ind i hvert hul , indtil dens hoved hviler lidt under den omgivende krydsfiner overflade. Fortsæt indsætte skruer i de resterende huller, så de forankrer de løse brædder til undergulvet .
8

Dæk skruehovederne og huller med voks kit , der matcher skyggen af de omkringliggende bambus planker. Højen kit i skruehullet og skrab overskydende af med en spartel , så det dækker skruehovedet og falder i tråd med det omgivende krydsfiner overflade. Lad kit tørre til den tid, der er angivet på etiketten anvisninger.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com