Design Rådgivning for bredden af ​​en tæppe Stair Runner
Hvis du har træ trapper i dit hjem , kan du installere et tæppe runner til at beskytte trappen mod ridser , vejrlig og misfarvning fra solen. En trappe runner giver også trækkraft og forhindrer skader på grund af fald. Stair løbere fås i to standard bredder , eller du kan hyre en professionel til at oprette og installere en specialdesignet trappe runner til dit hjem. Bred standard 32 -tommer Runner

Vælg en bredere tæppe trappe runner , hvis du ønsker at beskytte størstedelen af ​​træets overflade og giver nok areal for to personer til at gå op og ned ad trappen samtidigt. This Old House anbefaler en standard trappe runner design på 32 inches. Denne bredde er tilgængelig på de fleste isenkræmmere , hjem forbedring centre og tæppeforretninger . Da de fleste trapper har en 36 - til 42 - tommer bredde , et 32-tommers trappe runner giver stadig 2 til 5 inches af synligt træ gulvplads på begge sider af løberen
Narrow Standard 27 . - inch runner

Vælg en 27 -tommer standard trappe runner , hvis du har trapper , der er smallere end 36 inches eller ønsker en større del af træ for at vise på hver side af løberen . Da en trappe runner er en kontinuerlig stykke tæppe , der løber den fulde længde af en trappe , en 27-tommer runner giver den visuelle appel af en dekorativ stribe, der accenter den midterste del af trappen. Dette smallere bånd kan gøre det vanskeligt for to personer til at holde deres fødder på kun tæppebelagte del af trappen, hvis de op eller ned på samme tid . Vælg en mønstret trappe runner til at reducere forekomsten af fodspor og snavs.
Runner bredde Vs. Runner Længde

Bestem bredden af ​​din trappe runner ved at vurdere længden af ​​din trappe . Ifølge Jacobsen tæpper , "Der er en svag tendens til runner bredde til at stige som runner længde øges. " Selskabet bemærker også, at det er almindeligt at installere en løber, der er mindst 32 inches lang , hvis løberen selv er 18 til 20 meter lang. Den ekstra bredde hjælper balance længden og højden af trappen . Undgå at skære eller splejse en standard trappe runner , hvis du ikke har ekspertise blanding, falsning og fastgørelse tæppe segmenter.
Custom Design

hyre en professionel til at oprette og installere en trappe runner hvis din trappe tæpper behov ikke falder sammen med standard bredde specifikationerne. Hvis din trappe er overdimensionerede , cirkulær eller trappen forskellige i bredde , vil du sandsynligvis brug for professionel hjælp til at skabe en trappe runner , der passer til dit layout. For eksempel er nogle trapper er bredere nær bunden af trappen , hvor trappen mødes landing . Spørg designer for rådgivning vedrørende den trappe runner bredde , mønster og type tæppe stof. Disse faktorer hjælpe med at bestemme målinger , der er bedst egnet til de arkitektoniske funktioner og layout af din trappe og overordnede hjem design.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com