Hvordan laver Faux Wall Finishes
Du kan have en masse sjov at skabe tekstureret faux væg færdig ved hjælp af gips og et par kreative elementer såsom bregne blade, maleruller , muslingeskaller og alt andet du kan tænke på. Med brugen af ​​gips belægning over din gipsvæg , kan du gøre dit hjem til en gammel verden italiensk ler hus eller tilføje subtile tekstur til dine vægge. Du kan også gå med en glat sten overflade som en faux marmor. Faux marmor kan gøre dine vægge ligne de koster en million dollars at bygge. Resultatet afhænger af , hvad tanker du har i mind.Things du har brug
Wallpaper skraber
Sprayflaske
600 - grus slibeklods
Gips
Murske
Malerulle hoteltilbud muslingeskaller
Fern blade
Latex maling
Pensler
akryllak eller urethan lak myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
tekstureret vægge
1

Fjern eventuelle gamle tapet fra dine vægge. Fugt tapet med varmt vand fra en sprayflaske og derefter skrabe papiret af væggen med et tapet skraber. Hvis dine vægge ikke har tapet , sand den gamle maling med en 600 grit slibning blok til prep overflade til gips
2

Bland en 5- gallon spand af gips og anvende ¼ . - tommer belægning af gips på overfladen af ​​væggen. Hvis du planlægger at gøre en mursten mønster , anvende gips lidt tykkere . Vent cirka 20 minutter før flytning. Dette giver gips lidt tid til at blive tykkere op og holde sig til væggen.
3

Påfør tekstur til væggen. En metode er at tekstur hele væggen ved at rulle en lammeuld malerulle over overfladen af ​​gips let. Dette giver væggen en sten tekstur. Eller trykke på en bregne blad ind i gips . Når du fjerner det, gips bevarer et aftryk af bladet. Du kan gøre det samme med en muslingeskal eller et andet punkt. En anden metode er at skabe en mursten mønster på væggen med spidsen af ​​en smør kniv eller et træskaft , efter du tekstur væggen med malerrulle. Tekstur væggen ved hjælp af noget, du ønsker . Når du anvender den tekstur, vente mindst 48 timer for gips til fuldt tørre .
4

Mal overfladen med en flad eller semi latex maling. For eksempel, hvis du gik med en mursten mønster , male væggen en brunlig rød og derefter male mursten skitserer med en sand farve. Dette vil simulere en rød mur.
Marmorfinish
5

Forbered vægflader ved at udfylde eventuelle revner eller buler i væggen med gips . Efter at have ladet gips tid til at tørre , sand væggen med en 600 grit slibeklods at glatte overfladen. Når du opretter en faux sten ligne marmor, skal du starte med en flad overflade. Eventuelle mangler vil ødelægge udseendet af finish.
6

§ muren ind 6 -fods firkanter med et målebånd og blyant. Når maleriet på væggen , ændre retningen du anvende maling i hvert kvadrat. For eksempel male fra venstre mod højre med første pladsen og derefter male op og ned på den tilstødende firkant. Suppleant denne proces for hver firkant. Dette vil give den illusion, at hver firkant er en separat stenblok .
7.

Påfør hvid og grå latex maling i en diagonal bølget stribemønster i første pladsen , og derefter blande de to farver sammen med en tør pensel . Gøre resultatet en plettet mønster af grå og hvid med nogle overlappende blandinger . Hvis du ønsker en mørk sten, erstatte latex maling med gul okker og brun latex maling. Tillad tilstrækkelig tørretid før flytning.
8

Bland latex maling med en klar ruder sammensatte. Bland en del maling med fire dele glasur . Streak malingen på i linjer og prikker med en pensel i et tilfældigt mønster for at tilføje ekstra tekstur.
9.

Tilsæt en del maling til fire dele akryllak eller urethan lak og pels væggen. Akryllak vil give en højere glans med en stærkere beskyttelse . Urethan lak vil give en mælkeagtig udseende, men lidt mindre beskyttelse. Dog vil både føje til sten udseendet af faux finish.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com