Hvordan laver Paint Look Tyk og Crackled
er Crackle malebehandlinger almindeligt brugt på træ møbler overflader som stole , skabe og borde for at give overfladen et antikt look. Effekten er genereret ved at anvende en mørkere farve , efterfulgt af en speciel glasur , som malingen har en hård tid at overholde . Når lighteren topbelægning påføres det revner og adskiller da det tørrer til opnåelse af antikke look. Glasuren sammensatte sælges i de fleste maling forsyning , hjem forbedring og hardware stores.Things du har brug
Træ spartelmasse
Fin sandpapir korn
Sponge Salg Dark -farvet maling
Paintbrush eller rulle
Crackle glasur
Skum børste
Light- farvet maling
Klar akryl sealer myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Undersøg overfladen for skader , ridser eller andre ufuldkommenheder . Reparer overfladen, således at det er helt glat, ved hjælp af træ fyldstof, og sand den glat , når spartelmassen er tør.
2

Rengør overfladen med en våd svamp og lad det tørre helt.

3

Paint på det første lag af mørk -farvet maling med en pensel eller malerulle til større flader. Lad det tørre i henhold til producentens anvisninger og anvende et andet lag for at sikre grundig dækning.
4

Påfør et tyndt lag af knitren glasur sammensatte over malede overflade ved hjælp af en skum pensel . Lad glasuren tørre natten over eller i mindst 10 timer .
5.

Dæk knitren glasur med en lighter -farvet maling. Anvend det meget tykt og lad det tørre helt. Som det tørrer , vil det begynde at knække og har en gammel , forvitret udseende. Jo tykkere malingen dækning over overfladen af ​​glasur forbindelse, større revner , der danner .
6

Paint et sidste lag klar akryl sealer over krakelerede overflade for at beskytte finish og holde malingen fra skaller af.
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com