Sådan Lim stoffet på en lædersofa
En lædersofa tilføjer en rig nuance og tekstur til enhver stue . Mens optræder sofistikeret på sin egen, kan du ønsker at tilføje en form for stof udsmykning til dens overflade. Uanset om det er at indsætte et logo på dit foretrukne sportshold til en lædersofa i en hjemmebiograf eller oprette en blomstret mønster omkring bagsiden , påsætning af stof med lim er en simpel process.Things du har brug
fnugfri klud
Saks
Decoupage lim
Skum børste myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Tør overfladen af lædersofa med en fnugfri klud til at fjerne støv fra overfladen, der kunne komme i vejen for limen .
2

Klip stoffet til den rigtige størrelse og form til dit projekt og gøre en prøveopstilling på lædersofa overflade. Leg med placeringen , indtil du finder en, der virker bedst for dig.
3

Vend stoffet så den side på skærmen vender nedad. Dække det med et lag decoupage lim ved hjælp af en skum pensel. Saml stoffet og tryk det på plads på sofaen. Udglatter rynker med fingrene. Lad limen sæt i en time.
4

Påfør endnu et lag decoupage lim til stoffet , der strækker sig lidt til læderet omkring det. Dette forsegler stoffet på plads og beskytter den . Dæk den med yderligere lag til en tykkere fugemasse og ekstra beskyttelse.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com