Hvordan laver genbrugspapir Bordplader
Brug genbrugspapir , sammen med pourable flydende akryl harpiks , for at skabe en bordplade. Du kan få det udseende, du ønsker, ved at variere farve, vægt, tykkelse og typografi af papir . Ved at variere mængden af ​​makuleret papir indkapslet i akryl harpiks , vil køkkenbordet har en solid udseende farve eller udseendet af konfetti indkapslet i acrylic.Things du har brug
Cross- cut papir shredder
Papir
Aluminium blinkende bånd
2-delt hældes flydende akryl harpiks
Engangs beholder
tandstikker
Straw Salg Wooden støbning
Byggeri lim
Marine -grade lak
Natural - stritter pensel
Vis Flere Instruktioner
1

Kør papiret gennem cross-cut shredder til at skabe konfetti .
2

Mal bordplade en baggrund farve, der koordinerer med dit køkken indretning . Forsigtigt ru op i overfladen med ekstra fin ståluld . Dette vil hjælpe acrylharpiksen bedre holde sig til det.
3

Anvend aluminium blinkende bånd til kanten af ​​køkkenbordet for at holde harpiksen fra dryppende ud over kanten , før det hærder . Udvid båndet mindst 2 inches over toppen af den eksisterende bordplade.
4

Scatter konfetti på køkkenbordet . Tilføj en lille beløb for en konfetti - specked bordplade. Malingen baggrundsfarven vil være den dominerende farve i denne stil. Ellers stable papirkorn til en dybde 1/2 inch. Dette vil skabe en noget solid udseende bordplade med farven på papirkorn eller konfetti skaber den dominerende farve .
5

Hæld lige mængder af begge komponenter i den flydende akryl harpiks ind i en stor, engangsbeholder . Rør de to væsker sammen , skrabning ned siderne af beholderen , indtil harpiksen er godt blandet .
6

Hæld akryl harpiks på køkkenbordet fra en højde på omkring 24 inches. Hæld det i en langsom strøm , så den makuleret papir ikke vaskes væk . Hvis der gør en konfetti - stil af køkkenbordet, lægge et lag af akryl omkring 1/8 til 1 /4 tomme tyk. For en bordplade med op til 1/2 tommer af papirkorn , hæld akryl harpiks dybt nok til at sikre de papir konfetti stykker , men ikke tyk nok til at dække dem.
7.

Lad det første lag af akryl harpiks at tørre, efter producentens anbefalinger . Som det første lag tørrer , pop eventuelle luftbobler , der danner på overfladen , ved hjælp af en skarp genstand som en tandstikker . Efter du pop en luftboble , glatte kanter resterende krater med den side af tandstikker . Du kan også prøve at blæse ud boblerne , ved hjælp af et sugerør. Så længe siderne af poppet luftbobler glattes ud, de ikke er synlige, når det andet lag hældes på .
8

Hæld et lag af akryl harpiks , hvilket gør det dybt nok til helt encase strimlet papir konfetti , efter de samme metoder som når hælde det første lag .
9

Fjern aluminium blinkende bånd og tillade harpiksen at tørre og helbredelse, efter fabrikantens anbefalede tidsplan .

10

Dæk kanterne af bordplade med træ støbning , i dit valg af stil. Fastgør træ trim til harpiksen bordplade med opførelse lim .
11

Påfør et lag af marine -grade lak til toppen og træ kanter af bordplade, ved hjælp af en stor naturlig - stritter pensel . Lakken vil beskytte harpiksen fra rifter og skrammer .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com