Bright male Kombinationer i en teenagers værelse
Udsmykning for teenagere er altid en udfordring , fordi de normalt har stærke meninger om, hvad de kan lide og er ofte uvillige til at gå på kompromis. Når det kommer til at vælge maling farver til din teenagers værelse, pasteller og bløde neutrale sandsynligvis ikke kommer til at klippe det . Fed, lyse nuancer normalt appellerer til teenagere på grund af den funky, moderne vibe, de leverer. Hvis du ikke er sikker på, hvordan du parrer lyse farver , er der flere sjove farvekombinationer , der kan arbejde i de fleste værelser - og tjene din teenagers godkendelse på samme tid . Lime Grøn og lilla

Når dekorere en yngre barns værelse , en mint grøn og lilla kombination giver en beroligende farvepalet. For at gøre combo modigere og mere moden til teenagere , skifte ud pasteller for en lys limegrøn og royal lilla.
P Hvis din teenagers soveværelse er smal , kan du bruge lime grøn farve til de lange vægge og lilla for endevæggene . Ved at male rummet på denne måde , vil du gøre det føler bredere og mere rummelig. Du kan også male alle væggene limegrønne og bruge lilla til at male en stol jernbane på tværs af deres center.
Gul og turkis

en munter kig i din teenagers værelse , så prøv en kombination af citron gul og turkis. De varme toner i den gule skabe en interessant kontrast til de kølige toner i det turkisblå at give rummet ekstra dimension . Prøv at male tre af rummets vægge i den gule farve , og bruge turkis på den resterende væggen for at skabe et samlingspunkt for den plads . Indstil op i rummet , så sengen eller en anden større møbler element , du ønsker at fremhæve hviler mod turkis. Rummet vil have en lys, solrig føler med de gule vægge , mens det turkisblå vægankre rummet.
Blå og orange
p Hvis du er på udkig efter en lys farve kombination, der appellerer til en teenagedreng , kan en blå og orange farve ordning være en god pasform . Blå og orange er modsat hinanden på farvehjulet , så de er ideelle komplementære farve kombination.

Ligesom gul og turkis parring , de varme toner orange kontrast til de kølige toner i blåt for en fed look. Male den øverste del af væggene orange og bruge en royal blå for den nederste halvdel . Du kan installere en stol jernbane og male det enten blåt eller orange til at blande med væggen. Du kan også bruge en hvid stol jernbane til at bryde nogle af lysstyrken.
Rainbow

en teenager , der foretrækker en finurlig look til hendes soveværelse , overveje en regnbue farvepalet. Dog kan male rummet i regnbuens striber gøre det føler for travlt , især hvis det er på den lille side . I stedet male væggene en lys hvid og vælge maling i lyse nuancer af rød , gul, orange , grøn, blå og lilla. Brug en stiv børste til at bladre de forskellige farver på væggene for at skabe en sprøjtede regnbue effekt. Det er et sjovt projekt at involvere din teenager i , og hun vil ende med en unik, one-of- a-kind look til hendes soveværelse.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com