Hvad betyder Tufting Fabric Mean
? Stof kan enten tuftede stof som chenille stof eller stoffet kan sys og knappes at skabe totter . Når stof tuftes bliver sting eller knapper syet gennem elementet , som regel en pude eller madras , for at holde fyldet inde fra bunching eller skiftende. Tufting tilføjer også et dekorativt element til møbler og puder. Tuftede stof er en form for mellem-til high-loftet stof med sløjfer. Tuftning Defineret

Madrasser er et glimrende eksempel på et tuftet objekt. Historisk set blev madrasser tuftet med sting placeret med mellemrum over overfladen og gennem madrassen interiør med henblik på at holde pladevat eller fyld på plads. Før teknologien af ​​madras spoler blev udviklet , blev madrasser fyldt med fjer, bomuld og andre materialer og måtte vendes ofte til lige bære både madras sider og fyld indeni. En untufted madras ville resultere i fyldnings flytte til den ene side eller ende af madrassen. Knapperne er nu bruges til at tuftede madrasser mere til dekorative appel end funktion som madras interiør indeholder nu skum , spoler, fjedre og andre stationære former for støtte . Stole, sofaer og puder er tuftet på samme måde som madrasser , men i nogle tilfælde knapperne er dekorative snarere end funktionelle .
Button Tuftning

knap tufting opnås ved hjælp af knap former, der er et metallisk knapemner , der er dækket med samme eller kontrasterende stof til det objekt, der tuftede . Buttons er typisk et skaft stil knap, som betyder, at knappen har et metal, plast eller wire loop gennem hvilken tråden tilføres og derefter syet gennem lagene af madrassen eller hynden bliver tuftet . Lange tufting nåle med eller uden et træskaft kan bruges til at indsætte gennem tykkelser af madrasser og puder, men en meget lang, robust polstring nål vil arbejde for projekter med mindre tykkelse , såsom et indkast pude , dukke eller vugge madras . Knap tufting kræver syerske eller møbelpolstrer til at arbejde på bagsiden af artiklen af møbler eller madras , samt front, såsom en vedhæftet stol tilbage pude.
Stitch Tufting

Stitch tufting er den traditionelle form for tufting . Sejlgarn, knap gevind, voksbehandlet tråd eller industriel tråd anvendes i forbindelse med en tufting eller polstring nål for at indsætte gennem den genstand, der tuftede med lige mellemrum . Stingene sys stramt for at holde fyldet fra skiftende eller klaske indersiden af objektet. Hjemmelavet vugge , bassinet , PET og dukke madrasser kan tuftet med knap tråd og polstring nåle. Styrken af ​​den anvendte tråd er vigtig, fordi det skal være i stand til at modstå skiftende, tryk og vask af madrassen.
Chenille eller Løkke Tuftede Fabric

Tuftede stof er stof, der har lodrette rækker af fiber eller garn sløjfer syet igennem for at danne en bunke. De sløjfer kan have loop toppe skåret lige over eller sløjfer kan efterlades intakt . Design kan tuftet ind i stof, såsom blomster, blade eller figurer , såsom ballerinaer og cowboys . Chenillestof er fælles for sengetæpper og badekåbe. Tæppe og tæpper er også tuftede , også med løkkerne efterladt intakt eller skåret lige over for at skabe en frodig bunke ligner fløjl .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com