Moss til udsmykning
Landscapers kan tænke på mos som en uønsket plante, ødelægger carpetlike effekten af ​​deres græsplæne , men listige designere tænke anderledes . Som mos er en plante, der vokser næsten overalt, hvor der er fugt , kan du føje den til dine dekorationer til en flot grøn farve. Mens mos er snigende ind i boliger og kommercielle bygninger i stor skala anvender som grønne tage til at reducere varme og skære vandafstrømning og som levende gangbroer kan DIYers bruge mos på en mindre skala i en række miljøvenlige håndværk og udsmykning projekter . Moss Planter

Design en plantageejer byder mos i et terrarium eller anden glasbeholder. Højen noget jord i interessante krumspring for måtter af mos til at vokse i løbet . Tilføj andre planter til variationer , hvis du vil. Den mos vil vokse på fugtig jord gør det til at ligne miniature bakker. Brug interessante containere eller prøv at tilføje sten til en slående display.
Wreath

spansk mos gør en interessant levende krans hvis du stuff en wire krans ramme med lag af spagnum mos og lidt pottemuld . Den fugtige jord giver fugt og næringsstoffer til mos til at vokse på og mos holder jorden på plads. Pak dine levende mos plader omkring den fyldte rammen , og fastgør med monofil . Hæng den udenfor for en interessant dør attraktion. Den mos bør fortsætte med at vokse , så længe kransen ikke tørrer ud .
Omdrejningspunktet

Opret en interessant omdrejningspunktet for dit bord ved at arrangere lag af grøn mos i dynger af pottemuld på et fad . Tilføj stearinlys , marmor eller sten til at modregne mos. Nogle små planter gemt i mos vil tilføje endnu en dimension til din anlagte fad.
Potteplanter

Tilføj levende mos til den øverste jordoverfladen på dine stueplanter. Den mos hjælper med at bevare nogle af fugt i jorden i at fordampe og samtidig skabe et rent look på overfladen af ​​planterne. Vande planterne som normalt og mos vil fortsætte med at vokse, indtil det danner et tykt tæppe over jorden.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com