Sådan fjernes tændsats Cover på en Bosch Tørretumbler
Bosch gas tørretumblere bruger en tændsats til at opvarme luften. Hvis du opdager, at din tørretumbler ikke bliver så varmt som det plejede, eller hvis du opdager, at dit tøj tager længere tid at tørre , kan tænderen har undladt eller snart vil mislykkes. At lære at fjerne og udskifte tændsats på dit Bosch tørretumbler kan spare dig penge og hjælpe dig med at undgå med unødvendige call.Things du har brug
Skruetrækker
Vis Flere Instruktioner
1

Træk Bosch tørretumbler væk fra væggen og træk stikket ud. Forsøg aldrig udskiftninger eller reparationer , uden først at frakoble tørretumbleren ud af stikkontakten . Også slukke for gassen kører til tørretumbleren.
2

Fjern de skruer, der holder den lille adgang panel på forsiden af ​​Bosch tørretumbler. Den nøjagtige placering af dette panel varierer fra model til model , men det er generelt ganske let at få øje på. Sluk gashanen efter åbning af dækslet .
3

Fjern møtrik, der forbinder brænderen systemet til gas- ventil, derefter fjerne de skruer, der forbinder brænderen systemet til tørretumbleren. Disse skruer skal være på den modsatte side af gas ventil.
4

Skru skruen fra bunden af ​​brænderen , og løft den forsigtigt ud af Bosch tørretumbler. Ledningerne , der fører fra tændsats til brænderen system. Løsn skruen , der holder tænderen dækning til tænderen selv.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com