Sådan Test termostater på Kenmore Dryers
Temperaturen kontakten på en Kenmore tørretumbler styrer varme niveau inde i spinning tromlen. Kenmore tørretumblere fås med forskellige indstillinger opvarmning til at tørre forskellige stoftyper . Når temperaturen kontrol justeres til forskellige indstillinger , de tørretumbler ruter kredsløb gennem passende temperatur switch. Hvis apparatet ikke vil opvarme eller opvarmer kun på bestemte indstillinger , kan du prøve fejlfinding af termostater med et multimeter for at afgøre, om de er brændt ud . Ting du skal
Nut driver
Multimeter
Vis Flere Instruktioner
1

Tag Kenmore netledningen og træk tørretumbler skab frem for at arbejde på bagpanelet . Lad apparatet køle , hvis du har brugt det .
2

Løsn metal band på udluftning slange med en møtrik driver og tage slangen fra bagsiden.

3

Fjern boltene der holder bagpanelet til bagsiden af ​​Kenmore kabinettet ved hjælp af møtrik driver. Træk panelet og afsat. Lokalisere termostater til venstre på metalkasse indeholder varmelegemet. Der vil være en switch til hver temperatur indstilling tilgængelig på netop din model .
4

Træk de to ledninger , der er knyttet til kontakterne på den første kontakt. Ledningerne er attaxched at slip-on stik.
5.

Sæt multimeter til at teste for kontinuitet , typisk mærket " RX1 " på omskifteren eller knop .
6

hold test- stænger på mutlimeter mod de to kontakter på første temperatur switch. Ved stuetemperatur , bør et velfungerende switch giver en læsning af nul på multimeter .
7.

Sæt de to ledninger til Afbryderterminalerne og teste hver af de resterende tænder på samme måde.


Hus Have © have.989214.com