Sådan Fix bæltet på min Kenmore Portable Tørretumbler
Uanset om din Kenmore tørretumbler er bærbar, eller en fuld størrelse model , der erstatter bæltet følger samme procedure. Kenmore producerer en høj kvalitet linje af apparater , men dele vil stadig bære og bryde på et tidspunkt. Det kan være i din bedste interesse at lære at lave enklere apparat reparationer selv, da lønsatser for reparation teknikere kan være meget dyrt . Udskiftning af rem på Kenmore tørretumbleren vil tage omkring 30 minutter , ved hjælp af et par grundlæggende værktøjer. Ting du skal
stjerneskruetrækker
spartel myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Tag ledningen til Kenmore tørretumbler fra stikkontakten . Fjern fnug skruen fra toppen af ​​tørretumbleren. Fjern skruerne fra fnugskærmen beslag , ved hjælp af en stjerneskruetrækker. Træk beslaget ud af toppen af tørreren . Skub en spartel i sømmen mellem toppen af ​​tørreren og frontpanelet. Tryk ind på fastgørelsesklemmerne og løft tørretumbleren top op . Læn den mod væggen bag tørretumbleren.
2

Skub spartel i sømmen mellem top frontpanel og bunden. Slip fastgørelsesklemmerne og trække den nederste panel væk fra rammen. Fjern skruerne fra det øverste frontpanel , ved hjælp af en stjerneskruetrækker. Indstil den øvre frontpanel til side. Tag den gamle rem fra tromlen , hvis den stadig er tændt, ved at skubbe styreremskiven afsat under tromlen og frigive bæltet.
3

Placer den nye bælte omkring tromlen med den rillede nedad. Tag fat i bæltet under tørretromlen og trække det over styreremskiven . Hook sløjfen på tørretumbleren motor og slip remskiven. Det vil automatisk justere bæltet til den korrekte spænding. Placer frontpanelet på tørretumbleren stel og installere skruerne , ved hjælp af en stjerneskruetrækker. Placer det nederste panel på tørretumbleren rammen og tryk fast i hjørnerne for at låse fastgørelsesklemmerne.
4

Sænk top på tørretumbleren rammen og tryk fast på hjørnerne for at låse fastgørelsesklemmerne. Installer fnugskærmen beslaget og spænd de skruer, ved hjælp af en stjerneskruetrækker. Installer fnugskærmen og sæt netledningen i stikkontakten . Tænd tørretumbleren på at teste den nye rem installation.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com