Fix for faldende GE Fryser Kurve
Fryseren kurv findes i din General Electric side-by- side køleskab giver ekstra lagerplads til akavet -formede elementer, der ikke er i stand til at passe på hylderne i apparatet, og kan falde, hvis anvendt forkert . En faldende kurven opstår på grund af overbelastning, forkerte vedhæftede filer , eller hvis stifter kræves for at sikre kurven i stedet er brudt . Mens grundlæggende fejlfinding kan holde kurven på plads, kan apparatet kræve professionel service reparation at fjerne den defekte del . Overbelastede Varer

Kurven er stand til at holde et lille antal elementer, og kan uventet falde, når alt for mange emner eller tunge genstande gemmes i kurven til opbevaring. Reducere vægten i kurven ved at fjerne nogle elementer løser problemet , og sikrer koblingskurvens support pins ikke i sidste ende bryde off .
Forkert installation

Fryseren er kurven skal forbindes til understøtningsstifterne placeret på bagsiden af ​​fryseskabet for at opretholde kurven støtte. Kurven klikker på plads , når det er forsvarligt fastgjort til den støtte pins, og kan falde af, når kurven er ikke korrekt. Kurven skal være i niveau med støtterne på begge sider af fryseskabet at blive på plads.
Broken Support

Support pins kan bryde under vægten af en overbelastet kurv og kræver professionel udskiftning genoprette brug af kurven . En professionel apparat tekniker erstatter del gratis, hvis apparatet er under garanti; ellers , udskiftning afhænger af prisen på reservedelen og arbejdskraft.
is oprustning

Akkumuleret isen omkring fryseren kurven kan forhindre kurv fra tilslutning til apparatet støtte ben. Afrim apparatet for at genoprette brug. Afrimningen indstillingen kan indstilles via kontrolpanelet på forsiden af ​​køleskabet , og kører i 30 minutter før slutter afrimningscyklussen .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com