Sådan Fix Bearing Hinge på en Frigidaire Køleskab
Døren på din Frgidaire køleskabet er fastgjort til kroppen af enheden med en metal hængsel . Det åbnes og lukkes ved hjælp af et leje på hjørnet af døren. Hvis hængslet på dit køleskab døren er sikker, men døren er ikke åbne og lukke korrekt, kan du brug for at fastsætte lejet. Denne proces kan afsluttes hurtigt , men det kræver en delvis afmontering af dit køleskab. Ting du skal
stjerneskruetrækker
flad skruetrækker myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Tag strømkablet og fjerne eventuelle fødevarer og plast spande indefra af døren , du har til hensigt at arbejde på. Sørg for at du har en flad arbejdsflade nær køleskabet.
2

Find plastik hængsel dækker på toppen af ​​køleskabet på hjørnerne. Fjern låget skruerne med en stjerneskruetrækker. Pop dækslet af metal hængsel .
3

Fjern hængsel skruer og fjern hængslet.
4

Åben køleskabsdøren og løft det op for at fjerne det. Placer den på en robust arbejde overflade .
5.

Find den plastik indflydelse på bunden af ​​døren i hjørnet. Disse lejer snap på plads; derfor , nogen problemer med det er sandsynligt, fordi det er er sprunget ud af stedet.
6

Tryk lejet ind i rummet fast til pop det på plads. Sørg for, at lejet er flugter med siderne af rummet . Hvis lejet er revnet eller beskadiget , vil det kræve udskiftning .
7.

Pop lejet ud med spidsen af ​​en flad skruetrækker og passer i et nyt leje . Snap den på plads i rummet .
8

Sæt køleskabsdøren , hængsel og dække.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com