Hvordan at reparere en micowave Ovn
Mikrobølgeovne er , for det meste , en af ​​de mere pålidelige køkkenmaskiner. De kan gå år uden at behøve at blive repareret eller udskiftet . Selv de bedste mikrobølgeovne kan løbe ind i problemer, især hvis de holder miste magten . Et tab af magt kan være så simpelt som en sprunget sikring eller en defekt komponent, såsom kondensator , diode eller magnetron . Det centrale er at følge trin , der vil hjælpe med at indsnævre årsagen mikrobølgeovnen holder miste magten . Ting du skal
Skruetrækker
Fuse puller
Multimeter
Vis Flere Instruktioner
1

Frakobl mikrobølge fra stikkontakten , før du udfører nogen fejlfinding. Kontroller , at ledningen ikke er flosset eller beskadiget på nogen måde .
2

Look at se, om mikrobølge sikringen ikke er sprunget. Tag mikrobølge kabinet ved at fjerne alle skruerne på bunden og på bagsiden af apparatet. Skub kabinettet fra bunden af ​​mikrobølgeovnen.
3

Find sikringen. De fleste mikroovn sikringer vil blive fundet nær den elektriske ledning . Der henvises til brugervejledningen for den nøjagtige placering. Fjern sikringen med en sikring aftrækker eller skruetrækker .
4

Test sikringen med et multimeter . Udskift sikringen , hvis måleren ikke finde en afgift.
5.

Undersøg mikrobølge s kondensator og diode hvis sikringer fortsætter med at blæse . Kondensator og diode gør det muligt at ændre husstand vekselstrøm til den høje spænding jævnstrøm kræves af magnetronen der driver apparatet . Find kondensator og diode på bagsiden af ​​mikrobølgeovnen. Brug instruktionsbogen for den nøjagtige placering. Rør ikke ved kondensator med hænderne.
6

Fjern ledningerne er forbundet til kondensatoren med en skruetrækker. Sæt multimeter til sit højeste modstand skala . Tilslut sonder på multimeter til den ene terminal på kondensatoren . Du vil modtage en uendelig læsning eller en værdi. Skift sonder til den anden terminal. Den anden terminal skal have en uendelig læsning. Hvis ikke, skal kondensatoren udskiftes.
7

Afbryd diode fra kondensatoren . Fastgør den positive meter probe til anodeterminalen af dioden og den negative probe til katodeterminalen . Den normale læsning bør være mellem 50.000 og 200.000 ohm afhængig af mikrobølge -modeller. Skift sonder til den modsatte terminaler for at få en uendelighed læsning. Hvis du ikke får disse aflæsninger , skal dioden udskiftes.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com