Sådan installeres en Udluftning Microwave på Wall
En udluftning mikrobølge monteret på et køkken væg dirigerer varm luft og mados gennem toppen af ​​apparatet i kanalsystem installeret i ovenstående kabinet. Installation Væggen sparer bordplads . Ud over kanalsystem , skal kabinettet over muren mikroovnskab skal forbindes med en stikkontakt. Kontakt en elektriker til at tilslutte stikkontakten , før du monterer apparatet på væggen. Du bliver også nødt til at hverve en ven om hjælp til at holde mikrobølgeovnen stille, mens du arbejder. Ting du skal
Wall stud Finder
Pen eller blyant
Boremaskine og bits
Skruetrækkere myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Fastgør ventilen spjæld leveres med mikrobølge til toppen af ​​apparatet med en skruetrækker .
2

Bestem placeringen af ​​væg pigge ved hjælp af stud Finder og markere pletter med en pen eller blyant .


3

Tryk på metal monteringsplade leveres sammen med apparatet mod væggen for at tilpasse hullerne i pladen over muren stutterier. Tegn et X i hvert hul til monteringspladen til at markere de steder, til boring . Mark gennem hullerne i pladen , hvor det passer mod undersiden af ​​kabinettet , så godt.
4

Bor pilot huller ved de blyantstreger på væggen og bunden af ​​kabinettet . Skær et separat hul , mindst 1 cm i diameter , nær bunden bagsiden af ​​kabinettet for apparatet ledningen .
5.

Fastgør monteringspladen til bagvæggen med toggle bolte i hardware pakke, der kommer med apparatet.
6

Fastgør mikrobølgeovnen til monteringspladen . Få en ven til at hjælpe med at løfte apparatet i position. Hæv dæmper på mikrobølge at passe ind i udluftningsåbningen i bunden af kabinettet. Har din assistent fortsætte holde mikrobølgeovnen til næste trin .
7.

Tilføj en metal skive til hver af de ark - metal skruer i posen hardware leveres sammen med apparatet . Sno skruerne gennem indersiden af kabinettet med en skruetrækker ned i hullerne på toppen af ​​mikrobølgeovn indtil den er stram . Din ven kan nu lade gå af apparatet.
8

Sæt enden af den elektriske ledning gennem hullet i bagsiden af kabinettet. Grib stikket fra inde i kabinettet og tilslut til stikkontakten .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com