Den gennemsnitlige Breaker størrelse for en Opvaskemaskine
Når du planlægger , hvad afbryder til brug for en fritstående eller indbygget opvaskemaskine, du har brug for at vide, hvor mange ampere opvaskemaskinen bruger til at bestemme størrelsen af ​​breaker. Hvis du bruger en afbryder , der er for lille, vil du hele tiden tur breaker når du forsøger at køre enheden. Opvaskemaskine Ampereforbrug

indbygget og bærbare opvaskemaskiner have et operativsystem belastning på 13,5 ampere . Det betyder, at strømstyrke på bryderen skal være højere end de ampere kræves af enheden.

Circuit Breaker Amperage

Opvaskemaskiner brug for en enpolet afbryder , der har mindst 15 ampere . Men hvis du kører en renovationsafgifter på samme afbryder , at du vil betjene opvaskemaskinen , skal du bruge en 20 afbryder. De enpolet afbryder leverer 120 volt til bryderen , og kræver kun et slot på afbryder panel .

HFI Interrupters ( GFCI )
p Hvis du har en bærbar opvaskemaskine , skal du bruge en GFCI stikkontakt , men for en indbygget opvaskemaskine , der er direkte kabling , vil du bruge en HFI afbryder . Den jordfejl afbryder vil skære strøm til opvaskemaskinen i 1/40 sekund, ifølge Administration Occupational Safety and Health . Strømmen er skåret til opvaskemaskinen , hvis en linje til jordfejl opstår , eller hvis der er en kortslutning eller overbelastning , mens opvaskemaskinen kører.
Tilslutning af opvaskemaskinen I

Når du tilslutter en bærbar opvaskemaskine , skal du ikke bruge en forlængerledning eller en adapter til stikket ende. Opvaskemaskinen stik har to stikben og en tredje gren under de to ben , hvilket er jorden. Du må aldrig afbrød jordbenet . Når du tilslutter opvaskemaskinen vandhane tilknytning til vandhanen , kan du derefter sætte netledningen i stikkontakten . Når enheden er tilsluttet, kan du tænde for vandet .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com